sobota 30. května 2015

Novinky (nejen) ze šatníku

Hezkou sobotu přeji všem,

Konečně mi dorazily všechny objednané novinky z dx.com - bohužel tentokrát byla doba dodání více jak měsíc, takže pokud zde uvažujete o nákupu, protože to zboží je fajn a za velice dobrou cenu , tak se ale na toto trošku připravte :-)




Krásné šifónové šaty jsem si pořídila hlavně kvůli mentolovo - tyrkysové barvě. Jednoduše mne uchvátila :-) A jelikož žádný  takový kousek v šatníku nemám, byl nákup jasný.




Peněženka s kočičkou byla vlastně hlavní důvod mého nákupu, protože ta předchozí mi dosloužila. Co je u ní super je to, že má v přední části má hodně kapsiček na různé karty, kterých mám  opravdu nemalé množství :-)



Malá kosmetická taštička mi padla do oka aniž bych o ní původně uvažovala - růžová a opět s motivem kočky. Takových malých taštiček není nikdy dost, že? ;-)



Posledním novým "obyvatelem" mého šatníku je slaměný klobouk z Rossmanna. Chodila jsem okolo něj několik dní (musela jsem určitě už vzbuzovat pozornost u paní prodavačky) a nakonec si řekla "proč ne". Nikdy jsem klobouk neměla a chtěla jsem jej zkusit. Určitě Vám dám brzy na Instagram i nějakou fotografii v akci ;-)


Také už doplňujete letní šatník? Pochlubte se ;-)
SHARE:

5 komentářů

  1. Ty šaty jsou nádherné :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu, mám z nich opravdu velkou radost :-)

      Vymazat
  2. Tak ten klobouček je fakt super, taky bych si na léto chtěla nějaký pořídit. Zatím se mi ale nedaří najít velikost, která by seděla na mou malou hlavu :D

    Radu - Soutěž o KupKosmetiku Box

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten klobouček je fakt super, taky bych si na léto chtěla nějaký pořídit. Zatím se mi ale nedaří najít velikost, která by seděla na mou malou hlavu :D

    Radu - Soutěž o KupKosmetiku Box

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukni do Rossmanna, mají (tedy u nás alespoň) více druhů, tak třeba něco vybereš ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig