pátek 1. května 2015

Avon Solution truly radiant VIP

Hezký sváteční večer,

Jelikož mne naštěstí včera na hranici neupálili, tak Vám mohu prozradit, jaký krém poslední dobou používám o dny, kdy vynechávám make-up. Je to Solution truly radiant VIP od Avonu - tónovací krém, který rozhodně není na trhu novinkou, ale myslím, že si zaslouží pozornost, a tedy i článek ;-)

Přiznám se, že když jsem jej objednávala, myslela jsem, že se bude jednat o BB krém jen s jiným označením či názvem. Omyl. Ale vůbec ne na škodu.

Co uvádí výrobce:
Zářivá pleť - váš nejlepší outfit. Denní, noční a oční krém bude pečovat o vaši pleť. Řada Truly Radiance působí na pleť zevnitř: hydratuje, vyživuje, revitalizuje a podporuje obnovu pleti. A také zvenku: chrání díky SPF, technologie Optic Pearl dodává pleti čistší a hebký vzhled a zlepšuje tón pleti. Nedokonalosti pleti jsou ihned po aplikaci méně viditelné. Výsledek? Pleť vypadá zdravě a zářivě.
Účinky: Denní krém dodává pleti zdravý nádech. Sjednocuje tón pleti. Dodává dlouhotrvající hydrataci. Chrání pleť díky SPF 20.


Mé hodnocení:
Lehký krém s příjemnou vůní, jež se velice rychle do pokožky vstřebá. Má světlou barvu s viditelnými mikroperličkami, které se po rozetřeni lehce zabarví a přizpůsobí pleti -  chce to chviličku počkat, než se zabarvení projeví. Je potřeba jej opravdu pečlivě rozetřít, aby nevznikly ošklivé fleky - hlavně dávat pozor v okolí vlasů a po hranách obličeje. Obličej opravdu hezky barevně sjednotí a prozáří, ale určitě od něj nečekejte efekt sjednoceni jako od make-upu či BB krému a už vůbec ne nějaký krycí efekt. Co mne trochu nevyhovuje je fakt, že vůbec nematuje a je lehce mastnější, takže myslím, že člověku s opravdu problematickou pletí by nevyhovoval. Párkrát jsem ho použila i pod make-up a výsledek byl velice pěkný, takže ani při tomto použití není problém, naopak. 
Věřím, že výborným doplňkem bude v létě k vodě (ještě jej tak dlouho nepoužívám, abych měla zkušenosti z minulého léta), kdy chcete již opálenou pokožku obličeje jen lehce barevně vyrovnat a hydratovat. A také SPF 20 je plus v používání.
V akci jej lze zakoupit za cca 120 - 150,- , což mi přijde jako velice výhodná cena.








Znáte tento krém a jaký na něj máte názor? 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig