pondělí 7. září 2015

Made by AE style: Autumn 2015

Hezký večer,

dnes jsem dokončila podzimní "kolekci" svých hand made výrobků pro tento rok. 
Nejprve jsem ji chtěla uveřejnit (je to tedy jen pár kousků, ale z každého jednotlivě mám velkou radost) až na konci září, ale když jsem ráno viděla to počasí, nemělo cenu váhat :-) 



Tentokrát bylo tvoření zaměřeno na tři druhy výrobků - čepice, ponožky pro děti a šátky na krk.

S výběrem látek a vln mi, jako vždy, pomáhaly dcerky, které samozřejmě už také mají pár z vyrobených doplňků ve svém šatníku ;-)  

Začnu tedy "od základu" - tj. ponožkami. Ty tvořím moc ráda obecně, zejména za chladnějšího počasí, kdy si říkám, že se prostě hodí :-) Pro tyto je specifické rozdělení a jakoby zavinování okolo kotníku, které lze nechat volné či zavázat na mašličku




Miluji šátky a šály a tak o ně nemohu připravit ani děti. U nás jsou oblíbené jak mé "dospělácké", tak od dnešního rána bodují i tyto dětské :-) 





 
A na závěr čepice s kšiltíkem, které jsou v lehce army stylu  - tedy co se střihu týče ;-) Z nich mám opravdu velkou radost, protože jsem o nich přemýšlela již na jaře a stále koumala, jak budou nejlépe sedět a dětem vyhovovat. Zároveň museli být dostatečně  (ale ne příliš) teplé, takže jsem je podšila fleecem.

Modelku jsem měla tentokrát "vypůjčenou" - přeci jen moje holky nemají každý den náladu na focení a já potřebovala někoho, kdo postojí chvilku na místě  - jednalo se o dcerku mé kamarádky, které ještě jednou moc děkuji!  









Výrobky již nyní můžete nalézt na mém Fleru ZDE, zvu Vás k nahlédnutí!


P.S. Stále ještě u mne na Fleru probíhá slevová akce na tzv. skladovky - více info a postup, jak slevu získat naleznete právě na mém Fleru ZDE  ;-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig