pondělí 18. července 2016

Nová kuchyňská růžovka: Sencor SHB 38RS

Hezké pondělí kuchařinky,

jakmile se postavím ke kuchyňské lince, tak bych si hnedky mohla začít zpívat "Jen růůůžovááá to můůůže býýýt..." Ne, nemám vyložené růžovou kuchyň, ale ty doplňky už pomalu ale jistě čím dál víc růžové jsou...


Díky spolupráci se Sencorem jsem vám již mohla představit růžový kuchyňský robot - mimochodem, stále jsem do něj zamilovaná a není týden, kdy bych ho alespoň jednou nevyužila.
Opět musím velice poděkovat Sencoru za rozšíření mé kuchyňské sbírky - tentokrát o výborného pomocníka v podobě tyčového mixéru. A jak jinak než v pastelově růžové barvě :-)

 
 

 
 

Sencor prostě má ty "pastelky" opravdu vymazlené. Nedávno jsem byla v Planeu a viděla, jak tam mají pěkně vyrovnané mixery a "tyčáky" právě od Sencoru v různých barvách a proste nádhera. To je to vaření hned veselejší.



A teď k samotnému mixéru. Asi každý tyto přístroje zná a ve většině případů je má doma. Já samozřejmě jeden mám také - stařičký, který již delší dobu dosluhuje. A tak jsem byla docela ráda, když mi nabídka na otestováni tohoto nového přišla.





Je opravdu velice tenký a dobře se drží v ruce. Je i vcelku dlouhý, takže jej bez problému použijete ve vyšších nádobách - jedna je i součásti baleni. Co se váhy týče, tak musím přiznat, že je těžší oproti mému původnímu, ale není to nějak hrozné. Super je možnost regulace rychlosti a i tlačítko on/off působí tak, že by mohlo dobře držet a ne se brzy "vyčvachtat" - omlouvám se za to označení, ale já opravdu nevím, jak normálně bych to popsala :-)
Údržba také není žádný problém, prosté jej dám do myčky (tedy tu část bez motorku) a je to.

 
 


A v akci? Ovoce rozdrtí bez problému (na to jej používám hlavně), poradil si i s takovým, které bylo z mrazáku a nebylo ještě úplně rozmrazené. Co se mi líbilo, že i bez vetší námahy rozmixoval na jemno kousky pečeného masa do pomazánky!




Možná si řeknete, jestli není něco divné na tom, že jej jen chválím. No ani není, pro mne je to prostě výborný pomocník do kuchyně. A ano, je par věcí, co mi trošičku vadí - a pár myslí opravdu jen dvě. První - vypínač je možná až moc do přístroje zapuštěný. Jakmile mi povyrostou nehty, občas se jimi v něm jakoby zaseknu. Určitě víte, jak to myslím.
A druhá věc je, že u dodávané nádoby by mohl být kryt, aby z ní při mixování potraviny nelétaly.



Co říct na závěr? Je to super pomocník a pokud žádný nemáte nebo přemýšlíte o novém, tak tento vřele doporučuji. U mne v kuchyni se rozhodně neztratí.
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig