úterý 26. července 2016

Tvořivý týden #28

Pěkné úterý, tvořivci,

měla jsem s tvořivým týdnem dvoutýdenní prodlevu (no to zní tedy...), ale nebojte, o to více výrobků vám mohu ukázat dnes.




Už mám totiž konečně pár dní zase zcela fungující pc, a tak snad ani o články nebude nouze.  I když ona ta doba, kdy jsem nemohla po večerech tolik u svého notebooku vysedávat, také měla něco do sebe...
Už na Fb vám pár dní hlásím, že na Fleru a Žabičkách probíhají změny. Určitě vám brzy udělám i menší článeček s více podrobnostmi, ale jednou z hlavních příčin bylo to, že jsem na to konečně měla čas ;-)

Holkám jsem do školky doplnila ovečkovou výbavu o "kosmetickou" taštičku a pytlík na přezuvky.








Po delší době jsem zas vytvořila jeden Rychlobatoh - ne, nevymýšlím si vlastní názvy (no, vlastně vymýšlím) a jsme si vědoma, že tyto verze batohů jsou teď hrozně in, ale jinak jej pojmenovat neumím. Je to prostě něco mezi pytlíkem a batohem, kdy ten kousek sešité látky jen stáhnete a můžete ho rychle hodit na záda.



A teď k tomu, co je na e-shopu. Konečně již můžete na Fleru vidět i pár hotových kousků z řad nákupek i šmink. Více informací samozřejmě najdete na webu www.udvouzabicek.cz nebo právě na mém Fleru.

























A vzhůru do dalšího tvoření, nápadů a inspirace je opravdu hodně :-) 


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig