pondělí 19. února 2018

Makeup Revolution: The Dead Are Alive

Pěkný večer,

před pár týdny jsem si pořídila (ano, zase) novou paletku od Makeup Revolution s názvem The Dead Are Alive. Chcete se o ni dozvědět více?

Když jsem ji poprvé na oficiálním e-shopu zahlédla, říkala jsem si, že je to tedy pěkně zajímavý (a trochu morbidní) název. Ale o to víc mne asi začalo zajímat, jaká je. Podle obrázků se mi to barevné složení hodně líbilo - jedu teď totiž hodně na stínech do šeda, trochu hnědá, trochu fialková ... prostě přesně výběr pro mě, co se této paletky týče. 



Obal, jak už je u Makeup Revolution zvykem, je naprosto klasický, hladký a elegantní. Z plastu na zaklapávací zavírání působí, že by docela mohl vydržet trochu hrubší zacházení - ale raději to příliš nezkoušejte.. :-) Na druhou stranu, mám třeba ráda i na balení "okénka"jako má řada Iconic, abych na první dobrou viděla, co za stíny se v ní ukrývá.

Mimochodem, moc se mi líbí, kyž mají jednotlivé odstíny jména - označení, a výrobce je nějakým způsobem přidá na paletku.



Tak a teď ke stínům samotným. Jako já vám povím, že Makeup revolution jsou jedny z těch, ke kterým se ráda vracím a při koupi jdu víceméně na jistotu. Ale samozřejmě si stejně vždy říkám "Nesekli se tentokrát?" . 

Na první sáhnutí jsou stíny opravdu hodně pigmentované - super. Jsou máslovější, velice dobře se s nimi pracuje a práší při nanášení minimálně. Co se mi líbí je to, že se s nimi moc hezky stínuje (mimochodem moc chválím v rámci výběru barev dva světlé - téměř bílé, odstíny). Po nanesení vydrží bez slévání či drolení většinu dne. 


V akci:
 

 


Co na závěr? Ano, Makeup Revolution mi opět potvrdil, že umí a že mají v mé make-up výbavě čestné místo. Navíc za ty ceny, to tyto paletky prostě opravdu potřebujete - kvalitní a levné. Co více si přát... :-) 


Co vy a paletky od Makeup Revolution? 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig