neděle 25. února 2018

Tvořivý týden #8

Zdravím při večeru, tvořivci,

co jste minulý týden vyráběli? U mne se pár kousků vyklubalo, tak hurá na malou prohlídku... :-)

Mlýnek u mne stále jede a stále mne baví - nápadů mám spoustu a pár kousků najdete i na e-shopu. Tentokrát jsem však nedoplňovala novinky na web, ale mlýnkovala pro dvě malé cácorky, o kterých vám sem tam píši na FB. Ano , tušíte správně, pro Karolínku s Rozárkou. Více o nich najdete ZDE


 

 

Včera byly holky prvně na bruslích. Moc se jim to líbilo, jen přípravu jsme trochu podcenili - všechny čapky totiž máme s bambulí a až na ledě při převlékání nám došlo, že na nich budou helmy sakra špatně sedět... No nic. Zvládlo se to a já večer rychle točila kličkou, aby dnes už byly vybavené správně.  


 

Ono tedy ty mlýnkovky jsou spíše takto vhodnější na jaro či podzim nebo na mírnější zimu. Do mrazu jako dnes nebo při větru je lepší mít je podšité. Já je tedy raději také zateplila - silnější teplákovinou. No a holky potvrdily, že jim zima nebyla, nic neprofouklo, na kluzišti byly za fešandy a ještě jim šla dobře nasadit helma :-) 


 

I chviličku za stroj jsem sedla a když nepočítám jednu úpravu manželovo košile, tak pro Duomamas vznikl nový kousek. 


Mám doma hodně zbytků příze Merino, jak jedu jednu mlýnkovku za druhou, a tak jsme přemýšlela, co z nich. Nakonec jsem si vymyslela síťovku. Tedy takovou trochu jinou než ostatní, prostě AE stylovou (však to znáte). No myslela jsem si, že ji stihnu uháčkovat rychleji, ale nějak to nevyšlo... :-) Bude tedy příště. Rovnou u toho fotím celý návod, takže se máte na co těšit. 


Jak tvoříte v těchto ledových dnech vy? :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig