neděle 28. října 2018

Tvořivý týden #40

Hezkou nedělní podvečer, tvořivci,

dnes to počasí stojí za .... no však víte. Ale ono to zase není špatné, když chcete něco vyrábět. Já tedy dnes pracovala průběžně na kostýmech pro holky, teré vám ukáži až příště, protože ještě potřebuji pár věcí doladit. Ale i tak se nemusíte bát, mám tu týdenní sbírku jiných kousků... :-)

Prvním kouskem, ze kterého mám opravdu radost, je tato medvědí čapka. Ono hotovou jsem ji měla už přes týden, ale čekala jsem na úžasnou cedulku z kůže se svou značkou. Uznejte, ža ta tam prostě musela být. Byl to takový první pokus, co se týče háčkování z příze mink, a tak jsem ji dělala menší, než aby seděla holkám. Takže prozatím stále čeká na nového majitele ZDE.

 

Líbí se vám zamotané šátky a chtěli byste jeden také pro svou cácorku? Ano? Tak jej naleznete na mém e-shopu

 

Přišly mi nové knoflíčky na šátky, tentokrát jsem zkusila vzít i jiný tvar a myslím, že také není špatný.


Pokud byste se chtěli sladit, tak jeden volný je i pro maminku - ZDE.

 

A aby to nevypadalo, že jsem tento týden zásobovala jen e-shop (i když to tak trochu bylo), tak jsem udělala ještě jeden zamotánek jako dárek. Tentokrát s hnedým knoflíčkem. 



Celý týden také průběžně dělám malé makrame panáčky do narozeninových balíčků, co holky ponesou do školky. Celkem jich mám 25. Původně jsem chtěla udělat dvakrát tolik - aby každá holčička dala každé kamardce jeden balíček. No byla jsem rodinnou radou (haha) přehlasovaná, že by byl nesmysl, aby každé dítko mělo dva panáčky. Což tedy na jednu stranu má smysl. No o to víc uděláme vychytané balíčky jako takové :-) 


Samozřejmě také nezapomínám na pletení a pomalu ale jistě pracuji na svém miniprojektu. Také vám jej dokumentuji a doufám, že jednou ho dám i sem na blog :-) 


Tak a to je vše pro tento týden. Já jdu zdobit kostýmy a co vy? :-)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig