čtvrtek 21. května 2015

Twins mother's Wednesday

Hezké čtvrteční ráno,

na včerejší den jsem si původně, jako "hlavní činnost", co jsem chtěla stihnou, naplánovala mytí oken. Jenže počasí si postavilo hlavu a já strávila den běžnými činnosti matky na "dovče".
Nevím jak Vy, ale já už delší dobu pozoruji, že středy jsou pro mě většinou nejaktivnějším dnem z celého týdne. Trochu si to odůvodňuji tím, že pondělí a úterý ještě dočerpávám odpočinkovou víkendovou náladu, takže si jedu s holkami zajetý režim v odlehčeném módu. Ve středu už si říkám, že by to nemělo být tak jednotvárné a vymyslím si nějakou "super" činnost, při které se totálně vyčerpám. No a čtvrtek a pátek je opět ve znamení stereotypu s příměsí pomalého plynutí a těšení se na víkendové zpestření.
Tentokrát jsem z aktivnější středy udělala i menší foto report a zpětně si říkám, že jsem toho stihla docela dost. Až na ta okna.... :-)





Přeskakování a průběžné uklízení hraček je kolikrát účinnější než fitko, takže proč se na tu činnost vhodně neobléct ;-) 




Již nějakou dobu jsem se na slaný koláč chystala. Těsto na korpus jsem sice koupila, ale náplň už byla domácí a výsledek....mňam ;-) 






Jakmile děti "po o" usnuly, vrhla jsem se na manikúru. Čas při usychání laku jsem samozřejmě také využila a okukovala novinky v blogovacím světě :-) 






Jsem schopná sníst na posezení půlku velkého melounu. Tentokrát jsem jej ale zpracovala na smoothie, protože "šťávičky" jsou u nás doma v posledních dnech opravdu hodně oblíbené - ať už domácí nebo z Fru Fru baru.



Malé mlsání ke kávě - jablka namočená v javorovém sirupu a zavinutá v křehkém těstě. 




Ani večer u TV nezahálím. Nejprve jsem si připravila látku na podložky do kočárku, které dnes budu šít,  a poté začala pracovat na organzových kytičkách ;-) 


Který den máte většinou nejaktivnější, znáte důvod? :-)

SHARE:

2 komentáře

  1. Aj ja si pravde idem robit smoothie :) sice nie z melonu ale aj jablka a banan postacia :)

    Pozývam na GA o kozmetický balíček, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Já banán moc nedávám- je až moc hustý, ale mohu doporučit kombinaci jablko mrkev pomeranč ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig