pondělí 15. února 2016

Estyle Finish Touch Blusher

Hezké pondělní odpoledne krásky,

Opět tu mám jeden ze super kousků zakoupených na Dekorativce.  Tentokrát se jedná o kompaktní tvářenku mé oblíbené značky Estyle ;-)

Jak u mne uspěla?

Čtěte dále ;-)

Asi není tajemství, že pro Estyle mám slabost - zaprvé je mi hodně sympatické, že se jedná o českou značku, navíc za super ceny, a hlavně je kvalitní! Takže jsem tak nějak při koupi tohoto produktu svým způsobem věděla, že nemohu šlápnout vedle. 
A nemýlila jsem se

Má krásnou pigmentaci - opravdu stačí jen pár "ťupnutí", pak hezky rozpracovat do ztracena a výsledek je nádherný. Při zafixování celkového make - upu vydrží bez újmy celý den. Myslím, že za cenu do 60,- opravdu lepší produkt asi jen tak neseženete. 

Co mi trochu vadí, je balení - respektive šroubovací víčko. Za mne by mohlo být klidně na "zaklapnutí", aby šroubování nezdržovalo. Ale to je opravdu maličkost, kterou není problém přehlédnout ;-) 



Vybrala jsem si odstín Raspberry, který sice působí tmavě růžově, ale po zapracování mi vyhovuje.



Sice malinké balení, ale díky super pigmentaci vydrží dlouho. 


V akci ;-) 






Už jste tuto tvářenku vyzkoušeli, co na ni říkáte?




SHARE:

6 komentářů

  1. Dala bych si pozor na "gramatiku" :) Sem tam chybka a tak, jinak píšeš hezky. :) A možná bych trošičku propracovala vzhled :) Je takový dost jednoduchý...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tipy - snažím se samozřejmě gramatiku hlídat, co to jde, ale uznávám, že chybka se stát může. Nikdo nejsme neomylní ;-) Vzhledů jsem vystřídala už několik, ale tento jednoduchý mi popravdě vyhovuje nějak nejvíce. I když... třeba časem zase něco změním :-) Děkuji za komentář! :-)

      Vymazat
  2. Mám tu stejnou už nějakého půl roku. A stále neubývá. A to se s ní líčím 3x - 5x do týdne. Je mega pigmentovaná. Přijde mi, že je růžová až moc, proto s ní fak šetřit. Za tu cenu je skvělá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, stačí malinko a tvář má krásnou barvičku. Já z ní jsem také nadšená! :-) Děkuji za komentář!

      Vymazat
  3. Vypada pekne.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig