neděle 7. února 2016

Balea perlová maska na vlasy

Hezkou neděli krásky,

také se vám občas stane, že náhodou narazíte na opravdu levný výrobek, který ale ve finále předčí ty drahé a v reklamách vychvalované?  Něco podobného mám teď poslední měsíce s touto maskou na vlasy.





Myslím, že ještě než jsem ji věnovala větší pozornost v DMku, tak prvně jsem o ní četla malou zmínku u Miy na Kissbooku. No a nakonec jsem ji jednoduše vyzkoušela.
Jedním slovem? Bomba! stačí malinko nanést do umytých vlasů, nechat chvíli působit, opláchnout a je to... Jak jednoduché a hlavně fungující.
Já mám dost jemné a cuchající se vlasy, takže to rozčesávání po umytí je kolikrát výživné. Většinou používám bezoplachové přípravky nebo kokosový olej, ale říkala jsem si, že po delší době zkusím zase nějakou masku a s touto jsem opravdu neprohloupila.
Krásně voní, vlasy zregeneruje a navíc cena asi 50 - 60,- (už si bohužel přesně nepamatuji, kupovala jsem ji okolo Vánoc), to stojí za vyzkoušení.






Znáte ji? Také vás tak nadchla?

SHARE:

12 komentářů

  1. Uznávám, že je skvělá :D Ale jelikož já nejsem žádný troškař tak mi vystačí tak na dva týdny :D protože si myju vlasy denně a masku si dávám obden :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tedy tak to mne vydrzi dloooho :-) ale je zas pravda, ze ja mam docela kratke vlasy ted :-) dekuji za komentar!

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Urcite ji vyzkousej ;-) mohu jen doporucit. Dekuji za komentar!

      Vymazat
  3. V dm-ku som okolo tejto masky prešla niekoľkokrát a nejako ma nelákala, ale kuknem sa na ňu :)
    Bio súťaž

    OdpovědětVymazat
  4. Teda píšu si ji na nákupní seznam :-D

    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite napis :-) ja na ni nedam dopustit! :-) dekuji za komentar!

      Vymazat
  5. Vypada hodne lakave.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu moc dobrá - mne tedy vyhovuje. A za tu cenu urcite za zkousku stoji :-) dekuji za komentar!

      Vymazat
  6. Super díky za recenzi, takže je to spíš takový kondicionér? Já bych potřebovala něco ultra účinného na moje padající vlasů jinak za chvilku budu muset podstoupit něco takového abych za chvíli nebyla úplně plešatá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, je to spíše takový kondicionér. Pokud máš problém s padáním vlasů, tak určitě neuškodí doplnit vitamíny a pokud to trvá déle, tak zajít k lékaři, protože příčin může být mnoho... Držím pěsti.

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig