pátek 12. února 2016

Oriflame: Mléko na ruce a tělo s růží a santalovým dřevem Essense & Co

Hezký pátek, dámy,

před pár dny mi s Oriflame objednávkou přišlo i mléko na ruce z řady Essense & Co. Mám teď docela velkou spotřebu různých krémů na ruce, jelikož se mé ruce rozhodly stávkovat a jsou neustále vysušené, ať na ně používám téměř cokoli, a tak jsem si na "domácí" použití koupila právě větší balení s pumpičkou ;-)



Popravdě ačkoli mám Oriflame hodně ráda, tak toto mléko jsem si koupila poprvé - hodně mne nalákala akční cena 138,- a pak také již zmíněný pumpičkový dávkovač, který mám hodně ráda.

Mléko má vonět po růžích a santalovém dřevu, takže jsem byla zvědavá na realitu.
A ta je moc povedená - jemná nevtíravá vůně růže (ale opravdu jen nepatrná) je více "přehlušená" právě zmíněným santalovým dřevem. K čemu ji ale lépe přirovnat? Trochu jsem si tím lámala hlavu a nejlépe asi takto - pamatujete si na santalové vonné tyčinky, které byly jednu dobu hodně populární (přiznám se, že pár jich mám doma ještě teď)? Tak přesně té vůni se toto mléko blíží, i když ne až tak moc "navoněně", prostě jen jemně ;-)
Výborné je také rychlé vstřebávání a fakt, že po něm nemám "mastné" ruce. Hezky pokožku zjemní.

Nebudu tvrdit, že hned po prvním použití mé problémy se suchou kůží zmizely, ale díky tomu, že nemám ty ruce po použití mastné, nemám problém si je mazat co chvíli a tím zabírá více  - mám jej na poličce v kuchyni a sahám po něm co chvíli. Mimochodem, balení je hrozně fotogenické ;-)








Pro pobavení - ze zákulisí focení, aneb když mi holky pomáhají vše naaranžovat ;-) 




SHARE:

2 komentáře

  1. Odpovědi
    1. Já mám vybrané oblíbené výrobky (sprcháče a právě všemožné krémy). Tento jsem zkusila koupit prvně a hrozně se mi líbí - jak ta nezvyklá vůně, obal a i vstřebávání :-) Děkuji za komentář!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig