úterý 23. ledna 2018

Jennifer L. Scottová: S Madame Chic na úrovni

Pěkný večer,

co si dnes něco přečíst?

Tedy samozřejmě, když už jste klikli na tento článek, tak jej čtete, o tom žádná, ale co si tak dát tip na jeden čtivý kousek. 


To, že mám ráda sérii knížek od Jennifer L. Scottové "Madame Chic" rozhodně není tajemství. Ráda i sem tam kouknu na její Youtube, protože její tipy jsou svým způsobem jednoduché, proveditelné a ve výsledku úžasné.



Kniha S Madame Chic na úrovni navazuje na předchozí dva díly, ale zároveň, pokud si chcete přečíst pouze ji nebo se vám jednoduše nějakým způsobem dostane do ruky jako první, tak se nemusíte bát. Kapitoly jsou vedeny v podstatě jednotlivě a nezávisle. Nemusíte tedy znát předchozí díly. 


A o čem tedy kniha je? Opět je o tom, jak je možné žít a vést svou domácnost "tak trochu jinak". Je zde velice dobře vysvětleno a na mnoha příkladech ukázáno, že "být na úrovni" se zákonitě nerovná tomu být snob. A to i když se to může zpočátku zdát. Samozřejmě, ne se vším musíte souhlasit a ne vše se pro vás stává dogmatem, ale je vlastně velice jednoduché udělat dvě tři změny každý týden, abyste se cítili jinak a (doufejme) i lépe.

Zároveň narazíte určitě i v mnoha případech na to, že vlastně některé činnosti již dávno (byť i nevědomky) provádíte - třeba třídění šatníku, společná jídla s rodinou apod.


Nebudu vám tvrdit, jak nutně si potřebujete tuto knížku přečíst. To určitě ne. Ale pokud se chcete na běžný život podívat trochu z jiného pohledu, pokud chcete změnu, ale zase ne nějakou radikální nebo se prostě jen začíst a lehce se inspirovat, tak rozhodně směle do toho! :-) 


Znáte Jennifer L. Scottovou? Jakou podobnou autorku byste mi třeba ještě doporučili?
SHARE:

2 komentáře

  1. Moc hezká knížka, možná po ní pokouknu:-).

    Měj se krásně!

    http://www.bygabra.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě doporučuji. I se podívat na youtube kanál https://www.youtube.com/user/TheDailyConnoisseur
      autorka je hrozně fajn :)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig