sobota 27. ledna 2018

Ze dna koše #4

Pěkné sobotní odpoledne,

až dneska jsem si uvědomila, že mám jeden restík ještě z loňského roku, co se článků týče. V prosinci jsem nafotila spotřebovance, ale ještě jsem je nesepsala. No jsem ostuda a jdu na to :-)


Co se sprchových gelů a mýdel týče, tak jsem čím dál větší konzerva a stále se vracím je svým oblíbencům. To jsou zejména sprcháče od Yves Rocher a Avonu. Každý i vyhovuje něčím jiným, ale ve směs nedám dopustit ani na jedny. 

Co určitě stojí ale za vyzkoušení, to j sprcháč od Isany pro pány - ano, opravdu pánský. Holky, to je tak pěkná vůně! Navíc pěkně pění, nevysušuje... no jasněže jsem na něj manželovi co chvíli chodila.


V posledním roce jsem si také více oblíbila tělové peelingy.  Mám ráda takové s příměsí olejů, kterými se pěkně "vydrbete", ale zároveň zůstane jako po namazání. A to tento od Saloosu plní výborně. Navíc velice hezky a jemně voní, nedráždí pokožku a ta závěrečná hydratace je vážně super. Nevýhodou je menší balení, takže je rychle pryč... :-)


Dalším úžasným výrobkem je tento sprchový gel od La Roche Posay z řady Lipikar. Pokud máte hodně suchou pleť tak radím vyzkoušet jej. Má jemnou a jakoby "lékárenskou" vůni, kterou mám moc ráda.  Jen nepění tolik jako např. Yves Rocher. Ale pro ostatní vlastnosti mu to odpustím a již mám koupené druhé balení.
V tomto období se vám doma určitě neztatí.


Garnier je taková má klasika mezi deodoranty - a tento růžový obzvlášť. Mám jich naotevíraných několik... :-)

Balea tělový sprej s melounem je už hooodně stará záležitost (tak rok odhadem. Nalákal mne na sladkou vůni, ale jako nakonec žádný vyložený zázrak, popravdě.


V péči o tělo u mne vítězí Bioderma - krém  kupuji hlavně kvůli holkám, ale také jej ráda používám. Je jemný, velice dobře se roztírá a rychle vstřebává. A má pumpičku! :-)


Za mne snad není lepší lak na vlasy jak Elnett od Loreálu. Ano, pořizuji i jiné a střídám to, ale k němu se ráda vracím. Nedělá totiž "helmu" a zároveň velice dobře zafixuje. Příjemně voní... No samá plus... :-)


V šamponech je u mne králem Aussie a sem tam jej střídám s Yves Rocher. To už víte. Hodně fajn je ale také bylinková Schauma. Moc hezky vlasy pročistí, jsou po něm jemné a nadýchané. Navíc i příjemně voní. Rozhodně stojí za vyzkoušení.


Tip: Moji pomocníci na čištění štětců. Tuhé "mýdlo" od Makeup revolution na štětce mám hodně ráda. Většinou je pak ještě proplachuji dětským mýdlem. A rukojeti sem tam přetřu vlhčenýma ubrouskama - ty jsou obecně nepostradatelní u nás doma :-) 


Jsem balzámová. Mám hodně ráda Eosy a Oriflame kelímky, ale ráda zkouším i vše možné nové. Však vás o nich zde průběžně informuji :-)


Péči o obličej věnuji vcelku pozornost. Nikdo nemládneme, že... :-) Jako naprosto úžasný výrobek bych označila sérum od Oriflame. Není až tak drahé jako od jiných značek, ale orpavdu stojí za to.
Dále pak se ráda vracím k výrobkům Mary Kay a jejich úžasné řade TimeWise.


I holky mají svou kosmetiku - a já si ji sem tam půjčuji (a ony mou :-) ).
Nivea je do chladného počasí klasika a nedm na ni dopustit. Navíc tu vůni musí milovat snad každý. No uznejte.

Oproti tomu Bambucké máslo v této "špalíčkové" podobě mě docela zklamalo. Holky mají hodně suchou kůži a toto jsem brala za "jistou záchranu". No a ono ne. Bioderma či nově La Roche Posay jsou jasnými vítězi.

Reklamy na Ultra Doux od Garnier si pamatuji už jako malá. Tento jsme holkám koupila náhodou, ale musím uznat, že vlásky po něm měly moc hezké, dobře se rozčesávaly a velice hezky (a jemně) voněly.


Kosmetiku vám tady ukazuji víceméně pravidelně, takže netřeba tyto kousky moc představovat. O všech už byly samotné recenze,....


...za pozornost a připomenutí ale určitě stojí "řasenka" na řasy od Ardell. Byla sice tmavší, než jsem čekala, ale obočí krásně doplnila, srovnala a zafixovala na celý den bez jakéhokoli mazání či drolení.


Řasenky opravdu poctivě střídám. Věřte nebo ne, opravdu mi teď oči méně slzí - a to je mám vcelku citlivé a sem tam se mi dělají i ječná zrna...  Díky ale tomuto střídavému zvyku mám ale také možnost vyzkoušet jich mnohem více - ano, proč si to ještě nějak "neokecat", že.

Dermacol je má TOPka, ale ani tato zlatá nepředčila Devilash. Výborné řasenky má i Trend it Up - i když u nich hodně záleží na kartáčcích, protože zrovna u této byl hodně se zužující a příliš mi nevyhovoval.


A to je vše, zubní pasty, Intim hygientu a pleťové (jednorázové) masky nefotím. Těch spotřebuji také vcelku dost, ale nějak mě je nikdy nenapadne schovat :-) 


Mě tyto spotřebované články hodně baví (i na jiných blozích či youtube), co vás? mám v nich pokračovat i letos?

SHARE:

2 komentáře

  1. Odpovědi
    1. Nedivím se, jsou opravdu povedené. Teď jsem si objednala vychvalovaný Keraste, tak jsem hooodně zvědavá :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig