středa 5. prosince 2018

Tvořivý týden #45

Pěkný středeční večer, tvořivci,

nebojte se, nezapomněla jsem se s vým tvořením na vás, jen poslední dny byly trochu v hektičtějším tempu, a tak my fotografie jen tak "stály" a já neměla energii je poskládat a něco málo napsat. Ale už jsem tu a jdu na to... :-)


Po dlouhé době jsem ušila zase pár tulipytlíků pro morčata. Naši kluci je mají hodně rádi. Hlavně naháček se v nich rád válí. Zejména v těch fleecových. Tyto jsou uvnitř z minky látky, a tak jsou takové více "semišové" a i chlupáč takovým tulipytlíkem nepohrdne. 
Navíc jich mám ještě hodně nastříhaných a ráda bych je stihla co nejdříve, pokud byste chtěli nějaký pro své drobečky ještě do Vánoc. Ty co jsou aktuálně volné najdete na mém e-shopu.


 

 

Chobotničky vyrábím moc ráda. Jsou pro mne totiž symbolem krásného kamaráda pro malá miminka. A protože jejich "práce" je pomoci právě malým miminkům, tak jsem se už kdysi zařekla, že tyto malé chobotničky budu dělat pouze jako dárečky. Tudíž je na e-shopu neuvidíte. Pokud jste ale trochu tvořiví, tak návod je na blogu a můžete se do vlastní chapadlinky směle pustit.  Tato konkrétní včera odputovala za jedním malým skřítečkem. 

 


Tyto zamotané šátky mne hrozně baví. Jsou velmi jednoduché na výrobu (hodně áleží na materiálu), vypadajá moc hezky a navíc jsou ohromně hřejivé.  Ráda je také šiji jako dárek. Je to zase něco jiného, neobvyklého a zatím vždy potěšilo. To je i případ těchto dvou kousků. Věřím, že v tomto počasí rozhodně najdou uplatnění :-)

 

 

Tento typ skřítků jsem si hodně oblíbila už loni před vánoci. Dva jsem si pořídila a říkala jsem si, že příští rok zkusím sama. A je to tu. Navíc letos se snad roztrhl skřítkový pytel a jsou všude. V každé tvořivé skupince je řeší. Proto jsem i udělala jednoduchý návod. Třeba se někomu hodí. Najdete jej ZDE.


Je advent, Vánoce, a tak nás popadá i vánoční tvoření. Prvně jsme s holkama zkusily vizovické těsto. Byly nadšené a moc jim to šlo. Samozřejmě jsem neodolala ani já :-) 

 


Taktéž adventní věnec máme "domácí".  Letos jsem vyráběla samozřejmě nejen sobě, ale i pro své rodiče. Povím vám, že tohle mne hodně baví - jen tak si zdobit tí, co máme rádi bez ohledu na aktuální módní trend. Holky pomáhaly a ještě si samotné vyrobily ozdobné stromečky - já byla jen "asistent tavné pistole".


 

 

A jak tvoříte tyto týdny před Vánocemi vy? :-)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig