neděle 16. srpna 2015

Tvořivý týden

Hezký nedělní večer,

Dnes u nás konečně po tropických vedrech zapršelo a vzduch se lehce (ale opravdu jen velmi lehce) ochladil. Kolikrát si ráno říkám, vzhledem k teplotě přesahující třicítku,  že budu jen odpočívat a nic nedělat - tedy jak jen to se dvěma malými dětmi jde ;-) Jenže to bych nebyla já, aby mne to po chvíli k nějaké činnosti nedohnalo....
A když jsem se ohlédla za tvorbou posledních dnů a týdnů, mám opět pár věcí, které Vám chci ukázat.

Ani v létě nechci zapomínat na kulíšky pro nedonošenečky, protože ty jsou prostě potřeba pořád bez ohledu na počasí venku. V minulosti jsem jich vždy více dělala v holčičích barvách - ne cíleně, ale prostě to tak nějak vždycky vyšlo, a tak jsem se tentokrát vynasnažila to změnit :-)
Celkově mám do dnešního dne hotových 9 kulíšků, a rozmýšlím, do které z nemocnic je zašlu - mám v plánu napsat koordinátorkám těchto předávaní, kde jsou nejvíce aktuálně potřeba. Fotografii všech kulíšků z odesílání dám ještě určitě na FB a Instagram ;-)



Protože je léto, tak je potřeba pořádně "vytunit" také dětská vozidla - kočárky. Jsem ráda, že podložky a kočárkové doplňky z mého Flershopíku mají úspěch a svým zákaznicím moc děkuji :-)





SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig