pátek 13. listopadu 2015

Hurvajz podzimní poslouchání

Hezký den všem,

počasí nám většinu dní přeje, a tak  si užíváme krásně barevný podzim. My jsme se s holkami v posledních dnech zamilovaly do nové audioknihy, za kterou bych tímto ráda poděkovala webovým stránkám audioteka.cz.





Asi každý (a kdo ne, tak nevěřím :-) ) zná Hurvínka. Já ho měla jako malá hodně ráda a musím říct, že pořád mám.
Audio novinka Hurvajz, vyžvejkni se! mne o to víc potěšila, že ani po letech Hurvínek, Spejbl a Mánička neztratili na svém kouzlu. Výborný výkon Martina Kláska, Heleny Štáchové a dalších asi nemusím ani více vyzdvihovat. Hurvínkova tradice a oblíbenost mluví za vše.

V tomto příběhu Hurvínek posluchače seznamuje s historií bubble gumy, žvejdy, žvýkačky.
Hurvínek / Hugounek cestuje z Čech až do Chicaga, aby získal recept na tuto novou pochutinu. Společnost mu dělají taťulda Spejbl, Mánička, bábinka, Žeryk. Vše se odehrává na počátku 20. století a o vtipné historky samozřejmě není nouze (jak je např. možné, že v Americe mají Plzeň a indiáni mluví česky?).



S holkami jsem tuto audioknihu přehrála již asi 4x a stále nás nepřestává bavit. Takže rodiče, pokud nevíte, jak zabavit svá robátka, mohu doporučit. Zakoupit ji můžete ZDE.


SHARE:

4 komentáře

  1. Jé, jako malá jsem Hurvínka milovala a mohla jsem ho poslouchat hodiny a hodiny pořád dokola. A Kinder čokoládu bych si teď tak dala... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hurvajz je klasika a nedam na nej dopustit :-) ja na kinder cokoladky chodim nenapadne holkam ;-) dekuji za komentar!

      Vymazat
  2. ahoj. Tvoji recenzi jsme si dovolili nasdílet na stránky naší komunity na Facebooku "Recenze knih a audioknih". Pokud budeš mít zájem, můžeš na našich stránkách pravidelně přispívat svými recenzemi, my je pak budeme umisťovat na Timeline stránek a zařazovat do alb podle kategorií. Děkujeme!!! Správce stránek Honza

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig