čtvrtek 26. listopadu 2015

Rival de Loop Young: Paletka XXL Rose

Hezké odpoledne krásky,

vždy když si říkám, že se budu v nákupu kosmetiky krotit, tak na mne vykoukne nějaká výhodná akce a já neodolám :-)
Podobně tomu bylo minulou sobotu. Náhodou jsem šla okolo nového stojanu Rival de Loop v Rossmannu a oči mi sklouzly k paletce za 119,-




No a jaká tedy paletka je?

Jednoduše dost dobrá!

Obsahuje 12 stínů - nakombinovaných světlých i tmavších. Jsou lehce krémovější, takže se dobře nanáší, ale i přes to trochu práší. Nicméně to není nějak hrozné.
Co hodně oceňuji, je jejich výdrž - s bází vydržely téměř beze změny celý den. Což je u takto levných stínů super!



Pigmentace není také vůbec špatná, naopak. Je tedy dost rozdíl mezi světlejšími stíny, které nejsou příliš výrazné a je potřeba je nanést ve větší vrstvě, ale ty tmavé jsou výborné.






Za mne tedy hodně muziky za málo peněz a už jsem byla omrknout, zda nejsou ještě další odstíny těchto paletek. Zatím neúspěšně, ale třeba se dočkám ;-)


Paletka v hlavní roli:



Znáte tuto dekorativku? Přiznám se, že já mám od nich ráda pečující kosmetiku, ale dekorativku ještě moc prozkoumanou nemám. Co byte mi doporučili? 

SHARE:

8 komentářů

  1. Zdeni, já bázi pod oči nepoužívám, jak je to s výdrží bez ni? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivet, priznam se, ze jsem ji jeste bez baze nezkousela, protoze jsem nejak za posledni dobu navykla si tu bazi automaticky dat. Myslim ale, ze i tak budou dobre drzet par hodin. Dekuji za komentar!

      Vymazat
  2. Tuhle značku moc nemusím, přijde mi taková nesympatická a od pohledu né moc kvatlitní. Navíc se mi moc nelíbí jejich obaly :D Barvy jsou to pěkné, ale podle mě se v drogerce najdou lepší produkty :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam od nich rada takove ty pasky (masku) pod oci. Tato paletka me dost prekvapila, i kdyz je pravda, ze obal je takovy jak detsky, ale zas pokud je produkt dobry, primhourim oci ;-) prirovnala bych to kvalitou ke stinum od catrice ci essenece, mozna i lepsi (mluvim tedy jen o teto paletce zatim) dekuji za komentar!

      Vymazat
  3. Zrovna po této paletce jsem pokukovala. :D Celkově jsem tuto značku zatím moc nezkoušela, ale mám od ní řasenku 100 % volume a jsem s ní spokojená. :)

    http://sayesss.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rasenky jeste musim odzkouset. A treba pudr, makeup...;-) dekuji za komentar!

      Vymazat
  4. Od této značky jsem vyzkoušela dvě řasenky. První byla super ale ta druhá (voděodolná) za moc nestála. Odstíny v paletce vypadají moc pěkně, jen ten obal se mi zrovna dvakrát nelíbí :)
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, ze ten obal je takovy detsky jak ze sady pro panenky, ale obsah to vylepsi a tak jsem privrela obe oci ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig