Pěkný večer, kuchaříci,
před víkendem by se možná hodilo pár tipů z kuchyně, a tak jsem tu s nimi :-)
Snídaňové menu jsme po delší době doplnili o croissanty, francouzské tousty vytvořené z banánového chlebíčku a palačinky ze špaldové mouky.
Polévky jsou teď stále častější, ale v 99% vařím vývary na všechny možné způsoby. Chutnají nám doma si nejvíce... :-)
Obědy a večeře se snažím vařit jednoduché a zároveň různé. Nebráním se ani studeným jídlům.
Kváskový chléb s vajíčkovou pomazankou + Obalované bedly
Vepřovo - houbový guláš s rýží + Treska se smetanovými brambory
Omeleta s kořenovou zeleninou a sýrem + Salát s vejcem a mini pizzou
Těstoviny s bazalkovým pestem + Boloňské těstoviny
Vejce s knedlíkem + Salát se stripsy
Sladké pečení je velice často spojené s jablečnými štrůdli - tip. zkuste po potření vajíčkem ještě štrůdl posypat skořicovým cukrem a dát péct. je to výborné.
Po delší době jsem také upekla banánový chlebíček, do kterého jsem nasypala kokosovo - čokoládové chipsy. Mňamka!
Svačinkové tipy:
Dobrou chuť!
Žádné komentáře
Okomentovat
Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.