úterý 19. května 2015

Avon Nutra Effects

Dobré ráno všem,

Určitě jste také v posledních týdnech zaregistrovali reklamu na Avon výrobky s chia semínky pod označením Nutra Effects. Neodolala jsem a dva výrobky zakoupila - Rozjasňující noční krém a Rozjasňující tónovací denní krém.
A co myslíte, jsou takové, jaké reklama slibuje? ;-)




Rozjasňující noční krém

Co uvádí výrobce:

Složení s aktivním komplexem s výtažky ze semen strelície napomáhá obnovovat pleťové buňky, dodává pleti energii a redukuje viditelnost barevných nedokonalostí pleti. Strelície je jedna z nejkrásnějších exotických květin, dokonale sjednocuje tón pleti a navrací ji rozjasněný a zdravý vzhled. Lehké složení zjemňuje a hydratuje pleť a zlepšuje její strukturu během spánku. Nekomedogenní. Hypoalergenní. Bez parabenů. Dermatologicky, alergologicky a klinicky testováno. Vhodné i pro citlivou pleť.


Mé hodnocení:

Výborný noční krém, který je velmi jemný, dobře se nanáší a výborně se vstřebává. Opravdu hodně mne potěšil fakt, jak rychle se vstřebává a i když má trochu hutnější konzistenci, tak jsem po něm neměla mastný či jinak nepříjemný pocit. Po noci byla pleť pěkně vypnutá a působila svěže.
Pro mne výborný krém za fajn cenu (pokud není v akci, tak necelých 200,-, ale já jej kupovala se slevou okolo 100,- ;-) )





Rozjasňující tónovácí denní krém

Co uvádí výrobce:

Složení s aktivním komplexem s výtažky ze semen strelície napomáhá obnovovat pleťové buňky, dodává pleti energii a redukuje viditelnost barevných nedokonalostí pleti. Strelície je jedna z nejkrásnějších exotických květin, dokonale sjednocuje tón pleti a navrací ji rozjasněný a zdravý vzhled. Složení viditelně oživuje mdlou a unavenou pleť a zanechává ji zdravou a zářivou. Obsahuje mikročástečky, jemně tónuje a okamžitě redukuje viditelnost nedokonalostí pleti. Nekomedogenní. Hypoalergenní. Bez parabenů. Dermatologicky, alergologicky a klinicky testováno. Vhodné i pro citlivou pleť. Chrání díky SPF 20.


Mé hodnocení:

Tento krém jsem si koupila v podstatě náhodou a neuvědomila si, že jeden podobný (shodou okolností také od Avonu - vice info ZDE) již mám. Ale nevadí a ve finále jej mohu i porovnat ;-)
Jde o krém, jež se po nanesení na pokožku lehce zbarví a pleť oživí. Nečekejte maskováni nedokonalostí, ale menší korekce unavené pleti je perfektní. Tvář vypadá lehce opáleně. U nanášení je potřeba dávat pozor na rovnoměrnost, aby se předešlo flekům - např. v okolí nosu či brady. Oceňuji, že tento krém není mastný (v porovnání s VIP), pleť příjemně vypne a hydratuje. SPF 20 je také plus (upřímně u denních krémů již očekávám  minimálně SPF 10). Cenově se pohybuje stejně jako předešlý krém.




A co Vy, už jste tuto řadu vyzkoušeli? Já určitě dokoupím minimálně ještě klasický denní krém ;-)
SHARE:

4 komentáře

  1. Vypadá velmi zajímavě :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:)
    Budu ráda, když se zapojíš!:)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovědětVymazat
  2. jeeeej super, chcela som počuť od niekoho nestranného recenziu, tak teraz možno aj ja zvážim kúpu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu velice dobrý. Určitě to chce si vyzkoušet vzorky, pokud máš možnost a vybrat si ten nej pro tvoji pleť. Mne tento vyhovuje naprosto a i mamce budu objednávat jeden pro zralejší pleť :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig