čtvrtek 17. září 2015

My First Wishlist

Hezký den všem,

brzy už budou Vánoce, a tak jsem se zamyslela, co bych si tak vlastně přála...
Ne, nezbláznila jsem se, nebojte, jen jsem si vzpomněla na doby, kdy jsem dopis Ježíškovi psala už pomalu na konci letních prázdnin, protože to bylo "hrozně" nutné a chtěla jsem si pojistit, že bude mít dostatek času, vše pojistit. Ono jsem ten dopis samozřejmě do prosince ještě několikrát upravovala - chápejte, doplňovala ;-)

Tzv. wishlisty nejsou na blozích nic nového a musím říct, že mne vcelku baví je pročítat - člověk má inspiraci, a proto mne napadlo, že si také jeden sestavím. A kdo ví, třeba tím zodpovím některým členům své rodiny na budoucí otázky "Co bys chtěla k Vánocům, narozeninám, svátku, dalším Vánocům apod."  ;-)



Paletky Urban Decay asi představovat nemusím. Od této značky zatím žádný kousek nemám a na paletky všude čtu jen chvály, takže doufám, že si jednou třeba také nějakou pořídím. No ale co si budeme namlouvat, v tomto případě ta cena není nejnižší, takže si ještě nějakou chvíli počkám ;-)

Lucerničky z Ikey okukuji již nějakou dobu a jelikož se chystám v zimě trochu renovovat jednu z našich chodeb, mám s nimi naprosto jasné plány :-)

Brože z Deers jsou originální, neotřelé a jejich roztomilost mě prostě baví. Nikdy dřív by mě to nenapadlo, ale čím dál víc uvažuji, že bych si alespoň jednu pořídila k ozdobeních svých sáček.

Šaty z dílny Jarosa jsou naprosto úžasné. Doma mám již čtvery a ráda bych jejich počet ještě časem rozšířila o nějaké teplejší do zimy. 

Filofax diáře jsou také hodně "profláknuté" zboží, a přestože nejvíce jako kalendář používám mobil, tak diář či blok, do kterého mohu zapisovat své postřehy, plány, náměty, poznámky apod. je prostě "must have" . Hodně se mi líbí právě zpracování Filofaxu, takže uvažuji, že bych si nějaký ve velikosti A5 pořídila.

Dara Bags asi opět není potřeba představovat. Na Fleru je okukuji už opravdu dlouho a rozmýšlím, co jednou (rozuměj před - nebo brzy po - návratem do práce) pořídím, nedávno jsem si začala i tam vytvářet svůj soukromý wish list (prohlédnout si jej můžete ZDE) . Nyní nejvíce využiji cross body kabelky, protože potřebuji mít "volné ruce" ale jinak miluji ty velké, prostorné, do kterých dám vše, co potřebuji :-) 

Na kartáček na obličej od Mary Kay jsem četla už mnoho pozitivních recenzí, a tak hodně uvažuji, zda bych si jej neměla pořídit. I když tedy cena není nejnižší, ale zas pokud by to při čištění pleti pomohlo a nedráždilo...

Blíží se podzim a já si budu muset nutně pořídit nové boty, protože některé z předchozích let už mi dosloužily nebo nejsou moc vhodně na procházky spojené s tlačením kočáru. Moc se mi líbí nízké, kotníčkové ze světlé kůže a případně jemně perforované.
P.S. Než jsem stačila dopsat tento článek, tak se mi podařilo super podzimní botky sehnat, a to ještě s úžasnou slevou. Brzy vám je zde představím ;-)



Také si píšete, nebo alespoň v duchu vytváříte, seznamy přání? Co říkáte na můj výběr? ;-)
SHARE:

4 komentáře

  1. Asi ho bud muset brzy odzkouset :-) děkuji za komentář!

    OdpovědětVymazat
  2. Je to fajn mít wishlist, protože si pak člověk aspoň nekupuje věci, které nepotřebuje. Nějaký vánoční si také musím udělat :)

    Unboxing | Keep Calm... I'm the winner

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, příjde mi to jako fajn nápad :-) děkuji za komentář!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig