čtvrtek 5. května 2016

Výletní svačinkové tipy

Pěkný čtvrtek, maminy,

čím jsou holky starší, tak tím lépe se mi s nimi cestuje - myslím tím tedy zejména chystání různých svačinek apod. Díky jejich věku jim už mohu dát do ruky rohlík se šunkou nebo sem tam koupit i něco "ne až tak zdravého". Přesto se ale snažím vždycky do mističky nakrájet jablko, hrušku, dát pár kuliček vína... takové to zdravější zobání, které připravuji i sem tam pro sebe, když je potřeba.
A aby to bylo pestřejší, pomáhám si různými "svačinkami". Zrovna minulý týden jsem na Feedu objednala vcelku velkou zásobu a říkám si, že by to mohl být i tip pro vás.




Na Feedu nakupuji vcelku často a již od doby, kdy byly holky malá miminka - od plenek a Sunaru, přes různé hračky, až k příkrmům a nyní ke svačinkám. Mám moc ráda jejich slevové akce a také různé možnosti, jak získat zajímavé dárky k nákupu. Samozřejmě, že to není jediný obchod, kde toto nakupuji, ale jakmile chci doplnit zásoby, jdu většinou automaticky sem... Pokud tedy náhodou neznáte, rozhodně doporučuji!

A teď už k samotným dobrůtkám - všechny mám odzkoušené i na sobě ;-) 



Křupky u nás prostě letí. Nejvíce tyto klasické kukuřičné, a pak jahodové či jablečné od Sunárku. Holky snědí pytlík víceméně na posezení úplně bez problému. Ale samozřejmě je nemají denně, takže jim to ráda dopřeji. A také jim na ně občas chodím ;-)


Nově jsem zkusila krém v pytlíčku od Babybio. Musím říct, že chuťově to není vůbec špatně, připomíná mi jemně šlehaný puding, ale že by z toho holky byly úplně nadšené, to také ne - snědly to, ale znovu si o něj neříkaly. Uvidíme časem. 


Ovocňáky znám už déle a mám je hodně ráda já i holky- těm moc chutnají, i když tedy verzí "jablko + řepa" jsem je zas až tolik nenadchla. S rakytníkem jsem pochodila daleko daleko lépe :-) 


Různé ovocné taštičky / pytlíčky jsou fajn vychytávkou na cestování. Přiznám se, že jsem člověk, který si sám dá rád jednou za čas klasickou ovocnou přesnídávku a holky to mají po mne, a tak když jsme venku, raději sáhnu po tomto, než lovit někde ještě lžičku. Poslední dobou se také objevují verze s jogurtem. Chuťově to není nic moc (z mého pohledu),  ale holkám to "jede", takže asi pro dětské jazýčky to bude to pravé ;-) 


Tentokrát jsem zkusila dvě novinky (tedy pro nás) - první jsou "sušenky" ze sušeného ovoce od Ella´s kitchen, druhé pak jahodové"žužu"  od Kiddylicious. Obojí se u nás setkalo s ohromným úspěchem, takže brzy zase přiobjednám a zkusím i jiné varianty ;-) 



A jak řešíte stravování na výletech s dětmi vy? Sem s různými tipy a doporučeními ;-) 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig