neděle 22. května 2016

Tvořivý týden #20

Krásně slunečné nedělní odpoledne,

sice mi v posledních pár dnech dává zabrat nějaký moribundus bacilus, ale i tak jsem měla tvořivou chvilku. No chvilku...znáte to :-)

A tak se dnes můžete opět pár kousky z mé dílny pokochat...





Na přání pro malého neposedu jsem dělala jednoho bulánka. Předávat jej budu sice až v týdnu, ale doufám, že z něj bude mít radost. Určitě se budu opakovat, ale tyhle malé příšerky, po kterých se dá jen tak povalovat nebo čapnout za ucho a jít přenocovat třeba k babičce, mne hrozně baví vyrábět. Tedy, ne že by mě ostatní tvoření nebavilo, ale výrobky pro děti jsou obecně to, k čemu se hrozně ráda vracím.







A protože jsem si nedávno koupila kousek ovečkové a kočičí látky, vzniklo pár nových šminktaštiček - tentokrát vzhledově trochu jiné, než jsem dělala doposud ;-)












Jelikož si teď kompletně předělávám pracovnu, tak nevím, jak často se ke stroji v týdnu dostanu, ale o to víc, bych mohla sáhnout po háčku. Mimochodem mám objednané moc krásné příze holkám na lehké svetříky. Snad vám je brzy ukáži v plné parádě a hotové. No, uvidíme ;-)

P.S. Nezapomeňte, že ještě dnes můžete soutěžit o tašku Nákupku ;-) 
SHARE:

2 komentáře

  1. Ten "plyšák" pro děti, co připomíná králíka je fenomenální. Nejlepší, kterého jsem zatím od vás viděla!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu. Hrozně si toho vážím! On každý bulánek je takový unikát, že kolikrát ani já sama ze začátku nevím, jak bude nakonec vypadat :-) Moc děkuji za komentář!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig