pátek 3. června 2016

Setkání s Beauty Boxem od Marie Claire

Pěkný pátek, dámy,

před pár dny (možná i týdny) jsem často vídala reklamu na Beauty Box od Marie Claire. A jelikož se tam objevilo i pár výrobků, po kterých jsem již pokukovala dříve, tak jsem neodolala a objednala. Vcelku dlouho jsem uvažovala, zda vám mám sepsat článek hned, ale myslím, že takto s odstupem, když jsem měla možnost i odzkoušení, je to lepší :-)


Tento Beuty Box je aktuálně vyprodaný, ale již se chystá podzimní verze, takže se můžete nyní trochu inspirovat či začít rozhodovat, zda by to bylo "něco pro vás" :-) I když samozřejmě každý BB bude jiný.
Co se mne líbí je fakt, že se jedná o výrobky (tedy ve větším množství o miniaturky), které nejsou běžně "drogérkové" a jejich pořizovací cena je vyšší. A tak je toto výborná možnost si je odzkoušet a rozhodnout, zda mi vyhovují a následně zda má tedy cenu do nich investovat.

Tak jdeme na to...


Krabička s výrobky přišla pěkně zabalená a vše v ní bylo neponičené. Je vcelku maličká, ale i tak bych řekla, že cena nebyla přemrštěná a investice se vyplatila. 







Termální vody používám během léta moc ráda. Vždy mne hezky osvěží a pleť působí čerstvěji. V BB byla plná verze termálky od Vichy, za což jsem velice ráda. Vcelku dobře se s ní dá i odlíčit, když je potřeba ;-) 


Sprchová pěna od Rituals mne hodně baví. Sice se jedná o malé balení, ale jelikož stačí opravdu málo a přípravek krásně napění, tak určitě vydrží vcelku dlouho. Hezky hydratuje a nádherně jemně voní!


Poslední dobou jsem si oblíbila masky na obličej, které se nemusí mazat, ale naopak je stačí jen "položit". Tato od Sephory nebyla vůbec špatná. Pleť jsem po ní měla hezky vyživenou a svěží. 


Sérum na oční okolí od Kiehl ´s mne tedy bohužel vůbec nezaujalo. Naopak mne docela zklamalo, protože jsem na něj byla hodně zvědavá. Bohužel mi vadí, jak se mi dlouze vstřebává a pořád mám poté okolo očí takový lehce ulepený pocit. Věřím, že někomu vyhovuje, ale mne bohužel ne :-(


O zubní pastě od Swissdent slýchám poslední dobou docela často, ale že bych z ní byla nějak extra nadšená, to opravdu ne. Nebudu se do budoucna bránit případnému nákupu, ale že by to byl pro mne "must have" výrobek, se říct nedá. 


Lak od Douglas má moc krásnou barvu (odstín 199), která bude určitě super doplňkem k letním sandálkům ;-) 


Olej od Nuxe... no já pořád nevím, co si o něm mám myslet. Hodně ho lidé chválí, ale já mu zatím po vyzkoušení tak úplně na chuť nepřišla. Odložila jsem jej tedy na léto, až (snad) chytnu trochu bronzu a uvidíme ;-) 


Krém od Institut Esthederm teď používám každý den místo nočního krému a za mne musím dát jedničku. Rychle se vpíjí, dobře hydratuje a i ráno po probuzení mám pořád pocit, že na té pleti "něco" je. Ovšem není zatížená, umaštěná nebo ulepená. Opravdu moc fajn a zvažuji časem nákup celého balení ;-) 


Krémy na ruce od L´Occitane? Já myslím, že nemusím nic moc dodávat, protože to jsou mé stálice již několik let a vždy nějaký doma mám :-) 


Sérum od Lancome jsem dlouho okukovala i jinde a pořád přemýšlela, zda jej zkusit. Proto jsem byla velice ráda, když do BB dali jeho miniaturu (5ml). 
A za mne tedy bomba! Nepřeháním, ale na mne má od prvního použití super efekt. Pleť mi hezky projasní, vypne a zjemní, a i když jsem se zprvu bála, že bude lehce lepit, tak vůbec. Rychle se vstřebá a není poté problém nanést ještě krém, make-up... A i po cca 2 týdnech každodenního používání mi v balení zůstává více jak půlka. Za mne tedy velké ano a v budoucnu nákup plnohodnotného balení! :-) 


Dalším kouskem, na který jsem byla hodně zvědavá, byla řasenka od Estée Lauder. Řasy mi udělá opravdu hezké a dobře se s ní pracuje, ale že bych nutně v budoucnu potřebovala řasenku za téměř 600,-? To asi ne, protože znám i levnější, které mi ty řasy také krásně zvýrazní ;-) Ale jinak k ní vyloženě nemám výhrady...


No a posledním kouskem je miniaturka parfému CK Eternity Now. Já mám obecně parfémy od Calvin Klein hodně ráda a ani tento nezklamal. Voní nádherně, dlouho vydrží a stačí stříknout jen opravdu maličko, takže i miniaturka nebude ihned spotřebovaná :-) . Takže opět super výrobek. 


Mé zhodnocení na závěr? Tento BB se hodně povedl. Ano, něco je super, fajn či méně fajn, ale celkově opravdu výběru tleskám a jsem hodně zvědavá na podzimní verzi, co si pro nás připraví. Zatím si říkám, že ji asi objednám, ale samozřejmě ještě uvidím .. ;-)

A co vy? Také jste neodolali Beauty Boxu, jak se vám líbilo jeho složení?

SHARE:

7 komentářů

  1. Úžasný článok, tvoj blog mám rada. :)
    Bibiána Navrátil's blog

    OdpovědětVymazat
  2. Já o BB taky uvažovala a než jsem se rozhoupala, byl vyprodaný :-) Jsou tam kvalitní věci, které bych chtěla vyzkoušet, např. tem Kiehls a Nux by mi vůbec nevadil :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  3. Obsah vypadá dobře, líbí se mi, že ho člověk vidí dopředu a nekupuje zajíce v pytli :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, já zas až tolik překvapení nemusím, zejména, když to není úplně levné. A tentokrát se BB tedy povedl :-)

      Vymazat
  4. Box je super, produkty by sa mi páčili, ale otázkou je či takýto podarený a nabúchaný množstvom produktov aj ostane :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíme, jsem na něj docela zvědavá. Výhoda je, že víš dopředu, jaké výrobky tam dají ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig