pondělí 23. ledna 2017

Barevnost nade vše s Urban Decay Electric

Pěkný večer dámy,

rozjíždím se ihned ze startu nového roku. Jinak to snad ani nazvat nejde.

Začátkem roku (nebo vlastně možná už koncem toho uplynulého) jsem si říkala, od jakých značek bych si co chtěla pořídit do své mini sbírky. TooFaced, Benefit, TheBalm, Urban Decay..... no krátký ten imaginární seznam nebyl a brala jsem to tak, že ne vše si ve finále pořídím. No...o TooFaced už víte a teď jsem tady s Urban Decay :-)

Mne tato paletka svým způsobem hodně fascinovala již delší dobu, ale pořád jsem si nebyla jistá tím,že bych si ji měla pořídit. Přecijen si sice poslední dobou s barvičkami vyhraji (tedy oproti tomu stavu před pár lety), ale stále to jsou umírněnější kombinace. Electric už je trochu jiný "odvar".



A možná právě proto jsem nakonec neodolala. Nádhera, nádhera a zase jen nádhera. To je to vystihující, když se mne zeptáte na první (druhý, třetí, padesátý) dojem z paletky jako takové. 



Ty barvy jsou již takto v paletce opravdu krásné a byla jsem hodně zvědavá na vyzkoušení.
Budou takové i v reálu? Vydrží? Bude se s nimi dobře pracovat? A

ANO!

Pro milovníky UD asi žádná novinka, ale přiznám se, že já při takovýchto barvách byla trochu na vážkách.


Stíny jsou opravdu výborně pigmentované, dobře se nanáší i kombinují a vydrží mi větší část dne i bez báze - ano, já, která nedám dopustit na bázi či korektor, jsem je prubla i "na ostro".  

Vyhrála jsem si s nimi vcelku hodně a rozhodla se, že asi zavedu "barevné víkendy"- tedy víkendy, kdy se právě budu líčit více v barvách a myslím, že Electric bude u takových víkendů hrát hlavní roli. Uvidím, zda nakonec nebudou více barevné i ostatní dny :-) 


První barevné hrátky:









Jaký máte názor na barevné paletky? Používáte? Která je podle vás ta nej?
SHARE:

2 komentáře

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig