středa 4. ledna 2017

Novinky v make-up šuplíku: Prosinec

Hezký večer holky,

říkala jsem si, že když je ta středa, tak nového článku je třeba. Takže se přestávám flákat a jdu pěkně psát. Tentokrát o make-up novinkách, i když jich zas až tolik za ten prosinec není...



Já si snad pokaždé říkám, že když už mám ten svůj oblíbený výrobek, tak přeci nebudu riskovat s něčím neznámým. No podobně je to s gely na obočí. Mám hodně ráda "řasenku" na obočí od Essence a poslední týdny jsem si oblíbila gel od Ardell, byť je trochu více tmavší. No ale přeci jsem neodolala a nově sáhla po značce Technic




Kartáček je klasický krátký, ale přijde mi, že má štětiny až moc od sebe, takže to nanášení není až tak úplně optimální a chce si to trochu vyhrát, aby obočí nebylo flekaté.



Vybrala jsem si tmavší hnědou barvu, ale v réálu má lehce nádeh do "zrz" a jak vidíte na fotografii níže, tak je spíše středně hnědý. 
Výdrž je ale velice dobrá. Tu opravdu chválím, protože od rána do večera drží, drží a drží :-) 


Dalším kouskem, kterému jsem neodolala (a Ilovíku promiň, ale Tys mě na něj navedla a můžeš za jejich koupi :-D ), jsou linky ve fixu od Max Factor. První použití jsem byla naprosto nadšená, jdou jimi vytvořit krásné výrazné linky a drží většinu dne. Takže bomba. Trochu jsem se bála ale, jak s nimi půjdou udělat linky jemnější. No nebudu lhát, chce to trochu trpělivosti a pevnou ruku, ale výsledek opět super. Takže za mne velké ANO. 

pozn. linky v akci můžete vidět na fotce výše společně s Technic rasenkou na obočí a níže společně s Primark očními stíny. 





Tentokrát jsem si říkala, že nebudu rošiřovat svou sbírku očních stínů, protože se chystám opět na jednu paletku (časem třeba prozradím), nooo... to bych asi nebyla já... :-)




Jako dárek za nákupy na Kosmetika Norma jsem obdržela toto trio Norma. 

Na první pohled se mi moc barevně líbilo. Stíny jsou zapečené a ta modrá je prostě "echt" modrá. Krása.


Co je ovšem problém, to je pigmentace na sucho. Na prstech se sice zdá pohodová, ale jak sáhnete štětcem a více nezatlačíte, tak nic moc :-( 

Zkusila jsem tedy štětec lehce namočit vodou a to už bylo o poznání lepší - jak můžete vidět na fotografiích v akci.



Vidíte tu modou, nádhera, že?


Jakmile jsou ale na oku, tak krásně drží většinu dne. To se mi moc líbí.  Takže vlastně takový střed, co se výrobku týče. Ovšem, pokud máte rádi výrazné stíny, tak na tyto zapomeňte.



No a protože si prostě nedám říct, tak jsem při posledním online Primark nákupu pořídila mini paletku 4 očích stínů. Přiznám se, že se mi jednoduše líbilo balení a říkala jsem si, že barevně to také není špatný výběr. No a asi za 45,- jako neberte to.... :-)



Jaké bylo mé překvapení, když jsem zjistila, že stíny nejsou vůbec špatné. Naopak.


Krabička a balení celkově je tedy papírové, takže nečekám nějakou extra výdrž, to na upřesnění. Ale hezká prostě je :-)


Pigmentace je střední až vyšší, což jsem opravdu nečkala a mile mne překvapila. 

S výdrží už je to o něco horší. Mne vydrželi něco málo přes půl dne, pak začaly lehce zajíždět do ohybu víčka a vytvářet "vrásky" na víčku. 



Netuším, zda se jedná o nějaký stálejší výrobek Primarku či nikoli. Já na ně narazila opravdu náhodou a vzala je víceméně ze zvědavosti, ale za tu cenu opravdu špatné nejsou, a jak vidíte na fotografiích, tak na oku vypadají hodně dobře :-)





A na závěr jeden make-upový pomocník a třeba nákupní tip pro vás. Od E style jsem si pořídila tento stojan na sušení štětců a nemohu si jej vynachválit. Nezabere moc místa, použití je naprosto jednoduché  a je i skládací "na placku", když je potřeba jej třeba vzít s sebou na dovolenou :-) Super!


Máte některý z těchto výrobků? A co pěkného jste si v prosinci pořídili nebo donesl Ježíšek? :-)
SHARE:

4 komentáře

  1. Ten stoja na štetce mám aj ja ale v čiernej a je super. Veľký pomocník pri umývaní a sušení štetcov.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to super pomůcka a šetří i místo :-) děkuji za komentář!

      Vymazat
  2. Ta první paletka vypadá krásně. Akorát já moc nemusím modrou na očích, mně by asi barevně nesedla. :) Každopádně k tobě ta modrá celkem jde. A musím pochválit tu dokonalou modrou linku! ♥
    Ps. Vrátila jsem se teď po xx měsících k psaní, obnovila jsem a předělala svůj blog, začínám od znova. Budu moc ráda, když se podíváš.

    Vanilková holka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja si rikam, ze modra jde vetsine lidi, ale zalezi na odstinu a na kombinaci ;-) moc dekuji za pochvalu linek, porad s nimi bojuji, ucim se a tak :-) dekuji za komentar!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig