středa 24. května 2017

Flormar: Oční linka s hrotem

Pěkný večer,

začalo to kdysi vcelku nevinně - linka sem, linka tam a po několika letech už v tom lítám :-) 




Nebojte, nedala jsem se na (ne zrovna povedené) veršování. Ale nějak jsem to uvést chtěla a toto se vcelku hodilo. Jde o to, že linky na očích jsem měla ráda už od jakživa, ale vždy jen tužkou a víceméně decentní - pominuli jedno období mega tmavého líčení očí :-)

Poslední roky ale sahám ráda ke gelovým, fixovým či jinak tekutým linkám. Moc se mi líbí to, jak oko zvýrazní, jsou elegantní a zároveň výrazné.


Již jedny linky od Flormaru mám a jsou výborné. Nedám na ně dopustit a mají jen jedno mínus - nejsou v černé barvě. A tak jsem zkusila od této značky jiné. 


Tyto linky jsou s hrotem, který je moc dobře tvarovaný a zároveň hezky pevný, takže s ním linku vykreslíte víceméně bez problému. 
Linky jsou velice dobře pigmentované a moc dobře se nanáší - netáhnou se či "neflekatí". Vydrží celý den a nerozpijí se. 
Podle popisu na oficiálních stránkách ZDE jsou voděodolné. Přestože jsem to vyloženě nezkoušela, tak ale když mi slzí oči (vítej jarní alergie), vnější koutek se mi lehce rozmazavá  - samozřejmě tedy pokud na něj sahám. Není to tak, že by "stékal" z obličeje. 

V akci:





Co říct na závěr? Za cenu okolo stovky je toto naprosto výborný výrobek, kterým krásné linky vytvoří i někdo méně zkušený. Inu, Flormar prostě umí :-)

Jaké linky používáte vy? 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig