sobota 19. prosince 2015

Quiet Book

Zdravím tvořivci,

musím říct, že interaktivní knížky obdivuji už nějakou dobu - tedy obdivuji hlavně ty, kteří je vyrábí. I já se rozhodla, že svým cácorkám k Vánocům jednu (tedy vlastně dvě) udělám. Na Pinterestu jsem si hledala různé inspirace a s dostatečným předstihem se do tvoření pustila.





No ještěže jsem začala hodně brzy před Vánoci - přesněji řečeno někdy koncem října. I když se to možná nezdá, není to zas tak jednoduché. 90% věcí je šito v ruce, zbytek (jen sešití stránek) na stroji, což ale není o to jednodušší. Nemluvě o stříhání, "napasovávání" a kompletování.

A kolik času mi to zabralo? Celkově nevím přesně, ale s čistým svědomím mohu říct, že každý den jsem tvorbě věnovala v průměru 3 hodiny.

Zvu vás teď na prohlídku nejen tvorbou obou knih - ano jsou velice podobné, i když ne identické, prostě přesně pro dvojčata, ale následně i ukázku výsledku ;-)














A teď už slibovaný výsledek - natočila jsem mini video (prosím, nekoukejte moc na kvalitu ve smyslu světla apod ;-) , chtěla jsem hlavně vše ukázat "v praxi"). 




Musím říct, že toto byl můj "hand made Everest" a asi se do něj jen tak znovu nepustím. I když z výsledku mám radost a jsem zvědavá, co na to holky ;-)


SHARE:

2 komentáře

  1. pěkné :) určitě to dalo hodně práce, ale výsledek se povedl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu. No přiznám se, že jsem nečekala, že to zabere až tolik času a bude to tak náročné. Ale sama z toho mám radost a knížky mne baví :-) Děkuji za komentář!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig