pondělí 4. září 2023

Purity Vision: Hořčíkový olej

Pěkné odpoledne, 

na Hořčíkový olej, který jsem objevila u Econea, se kterou dlouhodobě spolupracuji, jsem byla velice zvědavá. A nyní, po více jak měsíci testování vám jej jdu předvést...

Sport, práce na zahradě, neočekávaná námaha nebo i skokové růsty - to je u nás doma něco, kdy víme, že je potřeba doplnit hořčík vnitřně (a třeba i dávku navýšit). Proto mne velice zaujal i hořčíkový olej, který slibuje úlevu při masáži daných namáhaných partií. 

Olej je získáván z hořčíkových solí z moře. Nemá v podstatě žádnou výraznou parfemaci ani barvu. Jeho úkolem je úleva od bolesti (formou již zmíněné masáže) a hydratace. Bylo tomu ale opravdu tak? 


Musím říct, že mě opravdu velice mile překvapil. Olej je jemný a tekutější. Na masáž postiženého místa (v našem případě stehna a lýtka) stačí vcelku malé množství výrobku. Krásně se roztírá, pracuje se s ním výborně a opravdu cítíte ve svalech úlevu. Skvělé je, že se velice dobře vstřebává - ano, mohl by o něco rychleji, a tak zanechává pleť jemnou a dobře hydratovanou. 
Samozřejmě nemůžete čekat, že při velmi namožených svalech vám bolest "vyzmizíkuje", nicméně úleva je opravdu znatelná a za mne super. 


 Pokud to i vy sem tam fyzicky přepálíte, tak rozhodně doporučuji tento kousek u Econey pořídit. Za mne je to skvělý domácí pomocník. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig