Pěkný večer, kuchaříci,
nový týden začal a já pro vás mám pár tipů z kuchyně. Třeba se hodí... :-)
Snídaně v podobě jogurtu a mussli je klasika, ale přidat ovoce sušené mrazem, to je pak skvělé ozvláštění.
Stejně tak je fajn si jednou za čas udělat klasická míchaná vajíčka, lívance nebo croissanty.
Cuket je pořád hodně, a tak došlo i na cuketovou polévku s bramborem. Z polévkovaru je skvělá a téměř bez práce.
Obědy a večeře jsou opravdu rychlé, lehké a dost často s velkým množstvím zeleniny - většinou z naší zahrady.
Vaječná omeleta se zeleninou, šunkou a eidamem + rajče s mozzarelou
Těstoviny s tuňákem
Zapečená cuketa se sýrem a slaninou
Pečené kuřecí kousky + rajče s mozzarelou
Pečená krkovička
karbanátek z hovězího masa + brambor s koprem
Špekáčky
kuřecí křídla pečená
Vinná klobása
Kuře na paprice
Saláty na všechny způsoby. Se sýrem, masem, klobáskami... ty milujeme.
Slané pečení v podobě škvarkových placek a jedné velké škvarkovky na zkoušku pečené na grilu.
Protože na zahradě vše dozrává, tak zavařuji a mrazím, abychom se nachystali na zimu...
Dobrou chuť!
Žádné komentáře
Okomentovat
Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.