Dobré ráno, kuchaříci,
Co si dát před víkendem pár kuchyňských tipů
Snídaně - zejména víkendové, jsou u nás o croissantech (které kupuji mražené a následně dopékám), kaších, francouzských toustech a nebo něčeho upečeného - jako kefírka dozdobená jogurtem.
Polévky nesmí chybět vývarové, ale třeba brokolicový krém nebo minestrone je také skvělá volba.
Obědy a večeře se snažím chystat různorodé.
Kuře na kari s kokosovým mlékem +řízečky z panenky s kaší
Chleba ve vajíčku s čedarem + omeleta s kaší
Omeletat s brokolicí a sýrem + boloňské špagety
Rajče s mozzarelou a střípky + vaječná tlačenka
Křečí nudličky po asijsku + omeleta se šunku a sýrem
Zapečené těstoviny
Dost často bývají také saláty, které míchám z toho, co mám aktuálně po ruce.
Sladké pečení je u nás nutnost - na svačinky do školy či snídaně přes týden.
Svačinkové inspirace:
Dobrou chuť!
Žádné komentáře
Okomentovat
Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.