středa 20. března 2024

Benefit: Hello Happy

 Dobré ráno,

Jaro je tu a já mám kosmetický tip, abychom se s prvními slunečními paprsky zas až tolik neleskli… 

Ano, řeč je o pudru - tentokrát od značky Benefit. Delší dobu jsem po něm pokukovala a nakonec ho díky I love make-up mám doma :-) 

A co je na něm tedy tak super, že jsem ho musela mít. Nebudu lhát. Prostě úplně původně mne zaujal vzhledem - jednoduchým a veselý. Ale když jsem zjistila, že za ním stojí právě má oblíbená značka Benefit Cosmetics,  trochu jsem začala pátrat dál. Jen mi to trvalo, protože jsme si před časem dala “předsevzetí” (a s novým rokem to nemá co dělat :-) ), že začnu i spotřebovávat kosmetiku, co doma mám. Prostě mi bylo líto, že některá jen tak leží v šuplíku. Ale o tom třeba jindy…


Ono ale co si budeme povídat, tento výrobek není úplně o vzhledu. Respektive je, ale o tom, jak zapracuje na Vašem vzhledu. Takže když se odchýlím od jednoduché a zajímavé krabičky z plastu, který vypadá, že by mohla i něco vydržet a navíc má zrcátko i štěteček, tak na první pohled je vidět opravdu pevně lisovaný pudr, který se ale na druhou stranu velice dobře nabírá na štětec a nanáší na pleť. Pudr je jemně mletý a při nanesení skvěle přilne a matuje. Já mám odstín 1, který mi v tuto chvíli, kdy jsem bledější (a sem tam barvu podpořím samoopalovacím nástřikem), naprosto vyhovuje a sedí. Navíc dobře sjednotí případné barevné nerovnosti. 
Výdrž je více než dobrá - pokud si na obličej nějak výrazně nesaháte či neotíráte, tak vydrží běžný pracovní den bez toho, aby začal tvořit mapky či rýhy ve vráskách. 

 

Suma sumárům - je opravdu hodně dobrý, sedí mi a tak nějak lituji, že jsem ho nakoupila už dříve… :-) 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig