úterý 7. května 2024

Lobey: Obličejová mycí pěna

 Pěkné poledne,

čištění obličeje je základem při péči o pleť. Tentokrát jsem se zaměřila na okamžik po odlíčení - na mytí. 

Ve spolupráci s webem Econea jsem tentokrát sáhla po (pro mne téměř neznámé) značce Lobey. V minulosti jsem na ni slyšela chválu, a tak jsem se rozhodla ji vyzkoušet na vlastní "triko" - tedy obličej. Lobey mne zaujala také kvůli tomu, že kromě výroby z přísad v bio kvalitě, se jedná o českou značku.  A co si budeme povídat, pokud je to možné, tak já se ráda zaměřuji právě na české výrobky. 


Balení mycí pěny je z recyklovatelného plastu. Skvělá je pumpička, která vám na ruku nanese tak akorát dostatečné množství výrobku pro umytí. Díky tomu zbytečně výrobkem neplýtváte a  vydrží opravdu dlouho. 
Pumpička udělá pěnu krásně nadýchanou a tak akorát hutnou (možná by mohla být více, ale nevadí). Pěna pak následně skvěle odstraní zbytky make-upu či nečistot (ano, podle mne je potřeba "odličovat" se i v případě, že se nelíčíte, protože přes den na pleti ulpí dost nehezkých kousků prachu apod.). Po umytí je pleť krásně jemná, hladká a sjednocená. Ani po delším používání jsem neměla pocit pnutí, začervenání či jiný problém. Naopak se neobjevily žádné pupínky či reakce. Což je skvělé! 


Díky Econee používám tuto pěnu už více jak měsíc (ano, a stále ji nemám vyčerpanou) a jsem velice spokojená. Pleť je rozjasněná a mě její používání přivádí k nutkání zkusit v budoucnu něco dalšího od této značky :-) 


SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig