Hezký nedělní podvečer, kuchaříci,
nový týden před námi a třeba se hodí pár tipů, co si uvařit... :-)
Snídaně si drží svou jednicku ve formě víkendových francouzských toustů. Často s ovocem a ideálně vždy s javorovým sirupem. Ze zbytku "těstíčka" pak většinou udělám palačinku. Občas je proložíme kaší či jogurtem s mussli.
Polévky ve velkých vedrech tolik "nejedou", ale jednou za čas nedáme na vývar s knedlíčky dopustit.
Obědy a večeře jedou v "letním módu"...
Cotagge placky a špiz z mletého masa + Smažené nudle s kuřecím masem
Salát, smažená rýže a pečený hermelín či grilované maso
Salát s vinnou klobásou a pár hranolek + Grilovaná krkovice a rajče s mozzarelou
Pečený karbanátek s opečenými kořeněnými bramborami + smažené maso s nudlemi, rýží a zeleninou
Domácí uzená slanina a k tomu klasické topinky :-)
Rozito s nakládaným masem + Omeleta s chedarem
Řízečky z panenky a br-kaše
Pečené kuře se salátem
Saláty ze všeho, co v lednici najdeme, nesmí doma chybět... :-)
Sladké pečení je hodně o klasických štrůdlech a po delší době jsem nachystala i tiramisu. Mělo ohromný úspěch.
Jej, Opäť chvíľka v kuchyni. Paci sa mi ako si to pekne rozdelila. Veľmi sa mi páčia tvoje fotky a špeciálne z jedál pestrofarebné šaláty. Také mam najradšej.
OdpovědětVymazatNás doma ta barevná jídla moc baví :-)
Vymazat