pátek 19. února 2016

Devilash Dermacol

Hezký pátek, krásky,

Dlouho jsem okolo ní chodila, hrozně moc chvály jsem na ni slyšela, no musela jsem ji už prostě vyzkoušet ;-)




Tak konečně jsem si ji také pořídila :-) Nevím, jestli se mi to jen zdá, ale každý, kdo tuto řasenku vyzkoušel, si ji chválil. Trochu mi to vrtalo hlavou... "To je opravdu tak dobrá???" No a když měli v Teta drogerii slevu 40% na všechny výrobky Dermacol, neváhala jsem...

Tvarově docela jednoduchý, a zároveň tak akorát hustý, kartáček řasy krásně obtáhne a vytáhne do délky. Navíc působí hezky hustě - opravdu výrazné řasy mám hodně ráda :-). Dobře se s kartáčkem pracuje i na kratších (spodních)  řasách či v koutku oka. Barva je sytě černá (přiznám se, že jsem tedy nekoukala, zda mají i jiné barvy) a ani po celém dni se nedrolí. Musím tedy říct, že drží opravdu dobře, protože při odličování musím trochu "přitlačit", aby se mi ji podařilo dostat dolu. Ale toto neberu jako mínus, naopak popravdě.

Takže co dodat?

Věřím, že se najdou i tací, kterým nebude vyhovovat - ne každému vše sedí, ale za mne tedy super řasenka, kterou poslední dobu používám vlastně denně - což víte moc dobře, pokud sledujete mé koláže "My Makeup Today" ;-)









Řasenka v akci: Jedním slovem? Super! ;-)



Už jste ji také vyzkoušeli? 

SHARE:

4 komentáře

  1. Ještě jsem ji nezkoušela, ale asi si ji pořídím :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ji zkus - a pokud je v Tetě ještě ta akce (opravdu nevím, do kdy je), tak se rozhodně vyplatí! Děkuji za komentář :-)

      Vymazat
  2. No vypadá dobře, děkuji za recenzi. Jsem ráda, že jsem konečně nějakou našla, protože se pořád rozhoduji, jestli si tuhle řasenku pořídit a zatím to vidím tak, že ano :)


    Bio Karité Balzám na nehty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ji zkus, já docela dlouho rozmýšlela, ale je super. Na instagramu ji i hodně lidí - blogerek, chválí, takže myslím, že to mluví za vše ;-) Děkuji za komentář!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig