pondělí 29. února 2016

Gel na obočí W7 Queen Of Brows

Hezký den, dámy,

také máte rády hezky upravené a přirozeně působící obočí? To je otázka, kdo by neměl...

Dříve jsem si jej nechávala každý měsíc upravit a lehce dobarvit (ztmavit) na kosmetice. Pak jsem se o něj nemusela víceméně opravdu další měsíc starat. Jenže bohužel poslední cca rok tu kosmetickou docházku trochu zanedbávám (ne cíleně, jen času nějak není...), a tak nezbývá, než sahat po pomocnících.




Dnes bych se chtěla zmínit o gelové "řasence" na obočí. Dříve jsem občas používala tužky, ale pak jsem přesedlala právě ke gelům. Nebudu se tajit tím, že mým favoritem je gel od Essence, ale sem tam vyzkouším i jiné.

Tentokrát jsem si při nákupu na Dekorativce pořídila gel od W7 a musím říct, že není špatný.
Má tmavě hnědou barvu (s porovnáním s Essence je ale trošičku světlejší). Kartáček je malinký a dobře se s ním pracuje, i když bych uvítala o něco málo hustější. Gel je "tekutější", takže před nanesením na obočí jej více otírám - pro přirozenější výsledek. Obočí velice dobře "zafixuje" a bez problémů drží celý den.

Shrnutí či závěrem? Essence mi stále sedí více a cenově jsou s tímto srovnatelné (69,-), ale pokud jej máte možnost vyzkoušet, určitě neprohloupíte. Čili fajn výrobek za fajn cenu ;-)









Jak vy se staráte o své obočí? 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig