středa 24. února 2016

Makeup Revolution - My Love

Hezký den, krásky,

již v článku o Sleek paletkách (ZDE) jsem vám psala, že mám kromě nich také moc ráda kosmetiku Makeup Revolution. Vlastně Iconic 3 byla má první větší paletka zakoupená v době, kdy jsem již začala psát blog.

A jelikož se jedná o kvalitní kosmetiku, kterou lze pořídit již také v drogeriích (Rossmann), tak jsem si říkala, že jim věnuji článek - i když samostatné recenze na některé výrobky jsem na blog už dávala, takže můžete mrknout ;-)


Přemýšlela jsem, kterým výrobkem začít a který mám nejradši. No, je to těžké. Ale nejde mi "jen" o recenzi, ale hlavně o představení kvalitní a dostupné kosmetiky, se kterou vykouzlíte krásný look :-)



A tak začnu tím výrobkem, který nepoužívám tak často - make - upem. Není špatný, jen poslední dobou volím jeho konkurenty. Spíše než klasický make-up bych jej nazvala BBčkem - je lehoučký a má menší krytí. Takže pokud nemáte rádi hutnější make-upy, směle do něj ;-)


pozn. Při focení jsem na make-up úplně zapomněla, a tak jsem si "vypůjčila" fotografii z jiného mého článku. To jen, pokud by se vám zdála povědomá.  ;-) 


Malým, ale jen co se velikosti týče, výrobkem je samostatná tvářenka. Já mám odstín Sugar, který je lehce temnější, má větší pigmentaci, a tak stačí jen trochu a máte "zdravou barvu" ve tvářích. Opravdu je potřeba ji používat lehkou rukou a dobře rozpracovat. Výdrž má ale výbornou.




Co ale používám opravdu často, je konturovací paletka.  Opět má výbornou výdrž, dobře se s ní pracuje a jemné konturování - takové to na běžné nošení, s ní zvládne opravdu každý. Ale samozřejmě, můžete i "přitlačit" a více si vyhrát na výraznější večerní look. 




Paletky očních stínů Iconic jsou v mém "make-up šuplíčku" stálicemi a ani sama nevím, kterou mám radši. Obě mají velice dobrou výdrž - s bází celý den, dobrou pigmentaci (i když přiznám, že Sleek paletky ji mají lepší) a prášivost je rozdílná stín od stínu. Ale není nějak hrozná, nebojte, jen sem tam větší u matných stínů ;-)





Iconic 3 byla tou mou úplně první a označila bych ji jako více romantickou a zároveň nude. Samozřejmě záleží na vás, jak barvy nakombinujete.  A ano, asi ji mám raději :-)








Iconic 2 je naopak více světlejší a hodně mne baví její barevné složení a možné kombinace. A co teprve zkombinovat tyto dvě paletky - tedy některé ze stínů, dohromady ;-)
Co se pigmentace či výdrže týče, tak se od Iconic 3 nějak výrazně neliší.




Srdíčkové tvářenky - bože, jak já se do nich zamilovala hned na první pohled. Sice mám kosmetiky za poslední dobu hodně (tedy v porovnání s dřívějšími časy, samozřejmě se nesrovnávám s jinými blogerkami či milovnicemi /sběratelkami kosmetiky ;-) ), ale tyto bych si chtěla postupně "nasbírat" všechny. Tak mi držte pěsti, zatím mám jen dvě...



První zakoupenou byla v odstínu Blushing heart. Ta je opravdu hodně výrazná a pigmentovaná, a tak je potřeba s ní pracovat opatrně - stačí maličko a rozpracovat. Na tváři vypadá krásně a výdrž je také hodně dobrá.




Druhou srdíčkovkou je Candy Queen Of Hearts. Jedná se o světlejší - lososovitější, variantu, která snad musí sedět každému, co jsem již při jejím vybírání viděla na internetu v různých recenzích a na instagramových fotografiích.  Je nádherná a sahám po ni co chvíli, což jste si mohli všimnout u "My make-up today" fotografií. U této varianty se nemusíte tolik bát, že byste byli za "Marfušku" ;-)




Nemohu říct, že bych vyzkoušela všechny výrobky Makeup Revolution, ale myslím, že málo jich není a všechny tyto mohu s čistým svědomím doporučit. Samozřejmě, každému může vyhovovat něco jiného.
Já určitě budou svou sbírku pomalinku doplňovat, protože Makeup Revolution mne jednoduše baví :-)










Co vy a výrobky Makeup Revolution? :-)

SHARE:

4 komentáře

  1. Taky mám pár produktů od této značky a chystám se na další.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych chtěla časem nasbírat všechny srdíčkové tvářenky a rozjasňovače ;-) Děkuji za komentář!

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. To pouzivam asi nejcasteji - no je to i na paletce videt :-) dekuji za komentar!

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig