úterý 2. ledna 2018

Maybelline: Tattoo Brow

Hezké odpoledne,

kolikrát si říkám "No že já musím vyzkoušet také každou blbinu...".  A podobně to bylo i nyní s Tatto Brow.




Svého času jsem si na kosmetice nechávala obočí přibarvit, mám jej totiž docela světlé a osobně se mi líbí tmavší. Docela i sem tam přemýšlím o trvalejším doplnění, ale to se docela bojím.  Přecijen to není sranda...

A  tak klasicky používám tužky nebo (a to ještě raději) "řasenky". A nově také výbornou pomádu, ale o té jindy.... Když jsem ale narazila na výrobek, co sliboval obočí nabarvené na tři dny, tak co bych to nezkusila.


Balení je na první pohlede jako menší řasenka. Uvnitř se ale skrývá štěteček - ten je vcelku širší a nemanipuluje se s ním úplně nejlépe.  Barva je středně tuhá a jakoby lehce táhlá.  Já si vybrala tmavší hnědou.


A teď na samotné použití. Takto vypadá mé obočí po odlíčení:


Nanesete barvu - a tady mi právě trochu vadilo, jak je štětec širší, protože kraje se mi tím pádem špatně vymalovávaly.

Nebudu dělat hrdinu a rovnou přiznám, že jsem se bála, jak to dopadne. Obočí jak Marfuška...no cíleně jsem toto zkoušela během dovolené, kdy by to šlo přežít :-)


 Barva se nechává zaschnout - může až na dvě hodiny (myslím :-) ). Já po nanesení vyluxovala a vytřela. Během té slabé hoďky barva zaschla a šla docela dobře sloupnout - podobně jako například slupovací obličejové masky. A výsledek? Ten vidíte níže na fotce. Byla focená už navečer, takže nic moc světlo, ale myslím, že je to ztmavené znát...


...ale rozhodně nejuchám a nepadám na zadek. Tím, jak jsem se bála kvůli štětečku pořádně zajet k okrajům, tak jsou světlejší a uprostřed je tmavší linka. Nic hrozného a praxí jistě půjde vychytat. 
Co se výdrže týče, tak obarvila jsem obočí navečer, poté jsem si odličovala a myla obličej a lehce se barva smyla. Druhý den to bylo vcelku bez problémů (výhoda je, že se nemaže, neopadává apod.) a večer po odlíčení už tedy nebylo nic moc znát. Takže tři dny rozhodně ne. 

Shrnuli to, není to špatný výrobek. Když si večer po odlíčení nanesete, tak máte další dva dny vystaráno, ale že bych jej nutně vychvalovala do nebes? To rozhodně ne. Naopak, tužka či řasenka na obočí to obočí zvýrazní lépe a časově rychleji - i když "jen" na jeden den. 


Jak jste na tom vy s úpravou obočí?
SHARE:

2 komentáře

  1. hele me napadlo, jestli by to slo nanest zkosenym steteckem .. klasicky.. aby to bylo preciznejsi .. nebo jestli by to u te barvy vadilo a neslo by to

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidím, to jsem zatím nezkoušela, tak možná při dalším použití :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig