sobota 17. října 2015

Made by AE style: Winter 2015

A je to tu! :-)

V posledních týdnech (no vlastně měsících) jsem každý den trávila alespoň chvilku s háčkem a tvořila zimní kolekci, kterou bych vám ráda ukázala.

Sice to není tak dlouho, co jsem zde představovala podzimní tvoření, ale uznejte sami, to počasí si prostě říct nedá...







Stejně jako předchozí rok, tak i letos jsem se zaměřila hlavně na dětské čepičky. Po loňském sovičkovém úspěchu jsem vymýšlela jaké zvířátko zvolit za "hlavní". Nakonec jsem popustila uzdu své kreativitě a udělala strašidýlko.
Můžete v něm vidět pejska, prasátko, robůtka, příšerku, cokoli vás nebo vaše dítko napadne. I barevně jsem se snažila o neobvyklé a originální kombinace. Také může být ušaté či střapaté.
A určitě to znáte - koupíte si kabát, bundu, svetr ... a nich je vždy nějaký ten knoflíček navíc, Já si je většinou schovávám a zůstávají mi, i když už původní věc dávno nemám. Konečně jsem pro tyto single knoflíčky nalezla uplatnění - strašidýlkův nos ;-)













Pokud máte doma malého hasiče, můžete mu nechat uháčkovat speciální ušanku (možné je také podšití fleecem) ;-)



Dalším druhem výrobků jsou návleky k dětským botkám. Je to ideální doplněk pro doplnění a zateplení většiny dětských bot - můžete použít také i jako vložku či výplň, pokud má dítě slabou nožku a v kozačkách mu "plave".






A v neposlední řadě jsem ani letos nezapomněla i na maminky a nové druhy bezprsťáků či madlorukavic na přání;-)





Všechny hotové výrobky (i pár kousků z loňského roku) naleznete již nyní na mém Fleru ZDE. Jak se znám, tak další budou ještě postupně přibývat ;-)

Takto, když vše vidím sepsané, tak se zdá, že těch výrobků tolik není :-) Nebojte se ale, pokud náhodou již nebude nic dostupné nebo byste si přáli jiné barvy, stačí mi napsat přes Fler zprávu. Některé čepičky dělám také vyloženě jen na objednávku dle přání - můžete se podívat ZDE  ;-)
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig