sobota 5. prosince 2015

Tvořivý týden

Hezkou sobotu tvořivci,

Opět jsem s poslední dny činila a nyní se jdu trochu pochlubit s výsledky ;-)





Pamatujete si na šedou sadu mantinelu a zavinovačky z mého posledního tvořivého článku  ZDE? Nakonec jsem se rozhodla, že ji ještě trochu rozšířím a ušila navíc potah na matraci a kapsář.
Mám z celé sady opravdu velkou radost a už se těším, až jí předám dále. Snad se bude i líbit tomu malému člobrdíčkovi, pro kterého je určená :-)






Velkou radost, a ne o nic menší než z předešlých výrobků, mám ze sladěné sady, která vznikla víceméně náhodou. Velice se mi zalíbila smetanová akrylová příze od |Read Heart, a tak jsem objednala opravdu hodně klubíček.
Nejprve jsem začala s háčkováním vestiček pro mé holky. Mimochodem, moc se mi líbí vlněné vesty přes bílé tričko či košili i pro dospělé, tak proč by je nemohly mít v šatníku malé parádnice ;-)  Poté jsem přidala zimní ušanky s plastickou kytkou, které díky vzorování působí dětsky a přitom elegantně. Zařadila jsem ji i mimo kolekci na Fler ZDE.
Na závěr jsem si uháčkovala čepici i pro sebe - ve stylu "houmlesek", které mi přijdou moc fajn a pohodlné. Sice jsem jednu už z loňského roku měla, ale při stěhování se mi někam zatoulala, a tak byla nová potřeba. Pro zájemce je na objednávku také na Fleru ZDE.











A brzy budou zase další výrobky. Háček a stroj mi teď jede co chvíli, ale to už budou zase další články... :-)
SHARE:

2 komentáře

  1. Jéj, naozaj nádherné vecičky, máš talent :) Teším sa na ďalšie články ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji za pochvalu. Me to hrozne bavi a jsem samozrejme take rada, kdyz tim udelam radost i nekomu dalsimu. Moc dekuji za komentar :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig