pondělí 28. prosince 2015

Zimní kulíšci pro kulíšky

Krásný den všem,

Jak už z mého blogu víte, snažím se jednou za čas (většinou každý čtvrtrok) uháčkovat pár čepiček - kulíšků, pro nedonošenečky. Vše je v rámci podpory Nedoklubka a projektu Mámy pro mámy.
A pokaždé i sem na blog dávám pár fotek z tohoto tvoření - ne jako chválení sebe sama (to opravdu ne), ale s cílem, že se třeba někdo další připojí k nám s háčkem či jehlou a nití.





Takže jaké kulíšky jsem udělala tentokrát? Je jich celkem 6 - tři pro malé princezny a tři pro udatné rytíře :-) A musím vám říct, že to tvoření není tolik náročné, jak by se mohlo zdát. Jedna čepička je hotová cca za půl hodiny. Pokud si tedy večer pustíte pěkný film, vezmete háček a pěknou vlnu, máte brzy hotovo. To přeci za to, že někomu dalšímu uděláte radost, stojí ;-)











SHARE:

4 komentáře

  1. Moc krásné a užitečné zároveň, určitě v tom bude miminkam příjemně :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu a komentář. Mne to hrozně baví a jsem ráda, že i taková maličkost může někomu pomoci a zvednout náladu na nelehkém začátku malého tvorečka. :-)

      Vymazat
  2. Čepičky jsou nádherné, měkoučké, příjemné :-) Moc Vám za ně děkuji a s radostí předám maminkám kulíškům v nemocnici :-) Na jaro budou parádní :-) Pěkně ty mrňousky vyfešákujeme :-)
    Štěpánka Ř. (koordinátorka Mámy pro mámy pro nemocnici v Ústí nad Labem)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za krásný komentář a pochvalu. Už vymýšlím další, ať mají mimounci alespoň o trochu více veselejší vstup do života ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig