středa 15. června 2016

Pečuje o mne Weleda

Pěkný večer,

před nějakou dobou vyšla u Barči na blogu výzva s kosmetikou Weleda. Nebyla bych to já, abych se nezkusila přihlásit. O této kosmetice jsem totiž hodně četla, sem tam měla možnost u kamarádek něco vyzkoušet, ale přiznám se, že doma jsem žádný kousek neměla.

Nebudu zastírat, byla jsem moc ráda, když jsem se dozvěděla, že mi testovací balíček opravdu dorazí. Těšila jsem se na novou zkušenost a nové kosmetické seznámení.



V balíčku mi dorazil tělový peeling, krém a vzoreček parfému. Velice děkuji společnosti Vivantis za jeho zaslání!

Mimochodem, schválně jestli uhádnete, který výrobek se mi nakonec líbí nejvíce... ;-)



Začala bych parfémem Jardin de vie rose. Vůně je jemná, květinová. ale více než samotnou růži cítím i něco "navíc". Možná pelargonii, kterou má také obsahovat. Opravdu přesně nedokáži říct. Nicméně jako celek je ta vůně opravdu příjemná (není "vlezlá") a vydrží pěkně vonět celý den. Na léto ideální.
Co také musím pochválit je fakt, že i vzoreček má balení s pumpičkou. Z mého pohledu je to zkoušení vůně pak lepší (mohu také použít jako miniaturku do kabelky) než za použití tyčinky, jak to mají u většiny parfémových vzorků.





Dále byl v balíčku univerzální krém. Ten je velice hutný a na obličeji mi příliš nesedí - nevpíjí se mi příliš rychle a měla jsem takový mastnější pocit. Na co je ale výborný? Když jsem si na sluníčku trochu více "přismahla" výstřih, tak chvíli po nanesení nebylo po zčervenání ani památky. Navíc kůže byla pěkně vyživená, vcelku i vypnutá a moc hezkou vůni krému jsem cítila ještě druhý den ráno.




Jako poslední jsem obdržela tělový peeling. A to je bomba! Za mne opravdu nej nej nej z těchto tří výrobků. Nádherně voní po bříze (opravdu ji po umytí cítím pak po zbytek večera a ještě ráno), peelingové granulky jsou velice jemné a mytí je moc příjemné. Vůbec po něm nejsem zarudlá a nebo nemám pocit staženosti kůže, který po tělových peelinzích občas mívám, naopak pokožka je krásně jemná a působí na mne i hydratovaně - vůbec nemám pocit, že bych musela použít po koupeli krém (i když zvyk je zvyk... :-) )




Takže už víte, který to byl výrobek? No samozřejmě, že tělový peeling. Toho se jen tak nevzdám. A co vy? Znáte a používáte Weledu nebo se teprve chystáte něco vyzkoušet?


SHARE:

2 komentáře

  1. To víš, že znám Weledu :)
    Malá má již druhou zubní pastu a já druhý sprchový krém. Až na cenu jsou to kvalitní výrobky.
    A jejich čaj pro kojící matky je NEJ! Opět cenově jinde, ale chuť je nejlepší! :)
    Děkuji za recenzi, vyzkouším i peeling :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidiš, zubní pastu bych holkám také mohla koupit :-) Já tedy v podstatě nekojila (ne že bych tedy nechtěla...), tak se přiznám, že jsem kojící čaje neřešila. Moc děkuji za komentář! :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig