pondělí 20. června 2016

Tvořivý týden #24

Pěkné pondělí tvořivci,

pomalu ale jistě jsem tyto tvořivé články přenesla z neděle na pondělí, všimli jste si? Myslím, že to ale vůbec nevadí, naopak mám o den "víc" na tvoření ;-)




Tentokrát byl tvořivý týden plný bulánků. Díky tomu mám pro vás opravdu hrozně moc fotografií (a to ani nemáte představu, kolik jsem jich sem nedala ;-) ). Navíc se mi moc líbí možnost, kdy vám mohu ukázat i pár fotek z průběhu tvorby. Často takové fotografie dávám také na FB či Instagram a myslím, že právě do těchto tvořících článků se přesně hodí. Protože to není jen o tom ten vyrobený kousek ukázat, ale i o tom, jak to vše vzniká....



Vybrat látky, namíchat "nekombinovatelné", udělat "ksichtík"... ano, proto je mám hrozně ráda. Každý je jiný, každý je orignál. Víte proč? Kromě velikosti tělíčka, čili toho hlavního polštáře, ostatní části bulánka stříhám "od oka". V tom je to tajemství (ano, asi bych ho neměla prozrazovat :-) ) a jeho kouzlo. I kdyby byly u dvou bulánků stejně nakombinované barvy, nikdy opravdu stejní nebudou. 



Holky s každým bulánkem poctivě pomáhají. Nenutím je :-)  Jednoduše je to baví. A také každého bulánka před předáním novému majiteli pohladí pro štěstí. Je to již rituál, který vznikl náhodou a ihned se uchytil. 




A jak už jsem psala, tento týden se hlavně bulánkovalo. Ani nevíte, jakou mám radost, že se bulánci líbí. Nově máte možnost si je objednat na e-shopu. Prozatím jsou tedy jen "na přání", ale časem budou snad i nějaké skladovky. Uvidíme, nebudu moc předbíhat.


















A aby to nebylo jen o buláncích, tak také jedna šitá kočička se v mé dílně zrodila...


Šablonu jsem si vypůjčila na Googlu. Opravdu nejsem zdatný výtvarník, abych jen tak od oka nakreslila kočku :-) 






...a rozhodně nesmím, a hlavně nechci, zapomenout na tašky onbag. Že jste o nich ještě pořádně neslyšeli? Inu, však já vám o nich a o spolupráci s Duomamas brzy napíši více. Jste zvědaví? Vy se jimi můžete již nyní kochat, a dokonce je také objednat, na e-shopu Duomamas.


No a dnes opět začínám s dalším šitím. I na tento týden mám "tvořivý plán", takže se máte opět na co těšit ;-) 
SHARE:

4 komentáře

  1. Bulánci hezký, ale kočička je TOP

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) já mám zase naopak větší radost z těch bulánků, jak je každý originál. Ale jsem stejně hrozně ráda, že se Ti mé tvoření líbí :-)

      Vymazat
  2. Jsi úžasná. Ja vim, že ti to píšu asi po pátý, ale jsi. Moc ráda k tobě chodím na kafe. Za vikend jsem ušila jedno tričko. Slovy jedno. A ani mi nesedí. A štve mě to, protože jsem stříhla do krásné látky, víš, jak si koupíš výjimečnou látku, měsíc ji poponášíš, hladíš a přeskládáváš, těšíš se a ... pak to zkoníš. Ale ty už jsi profik, tak snad se ti to moc často nestává. Do pátku jsem ještě slíbila holkám sukýnky na dovču, ale hrozně se mi nechce, úplně mi to vzalo elán... Tak jsem si postěžovala, jaký jsem pako a zas jdu 😄 Měj krásný den a těším se na další články 😘 Ahoj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za nádherný komentář! Moc dobře to s tou látkou znám, stalo se mi to už mockrát. A neboj,do profíka mám hodně daleko, kolikrát se s něčím tak navztekám, až to možné není :-)Ale snažím se a baví mě to, což je to hlavní ;-) sukýnky mám také pro holky vymyšlené, ale poslední dobou bych potřebovala, aby ty dny měly tak 50 hodin :-))) A neboj, Tobě se sukýnky podaří a naopak to elán ještě dodá, uvidíš, jak pak to šití půjde od ruky ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig