čtvrtek 7. července 2016

Crazy Make-up: Dark Sky Witch

Pěkný čtvrtek,

jak jste si užili "víkend" během týdne? My byli v úterý u kamarádky na chalupě a to je vždycky super relax! No a včera jsem vás zásobovala na Instagramu a Facebooku svými "kitchen minutes". Nebojte, i recepty budou ;-)

Před pár dny jsem vám také ukázala fotografii s názvem Dark Sky Witch. A proč vlastně?


Už jednou jsem zde dávala článek s crazy líčenim. Moc me to bavilo a baví, ale vím, že na sobě musím ještě hodně "máknout", aby to za něco stálo, ale pak přišel Ilovík s moc fajn soutěží a mne to nakoplo. Ne, opravdu jsem pevně na zemi a nad některými crazy makeupy od ostatních holek stojím s otevřenou pusou. Jsou prostě úžasné!



ALE! Našla jsem díky tomu pro sebe super relax a řikám si, že když vám zde jednou za čas ukáži výsledek, bude mě to nutit být lepší a lepší. Přeci vám nemohu ukázat něco, za co bych se styděla ;-)

Takže jdeme na to.

Čím jsem se vyzbrojila:





Jaký je výsledek? Inu vesmírná čarodějnice lehce ošlehaná a ušpiněná kosmickým prachem ;-)








A co v "reálu"? Mimochodem jsem si říkala, že taková minivideíčka vždy přidám i k sobě na Youtube, ať jsou časem všechna na jednom místě ;-)



No už mám vymyšlené další crazy makeup téma, a věřím, že me v komentářích budete ještě trošku šetrit, abych se vůbec odhodlala jej sem pak dát ;-)
SHARE:

4 komentáře

  1. Je to sranda tvořit, že? Nemuset tak dbát na dokonalost a jen prostě čárat po tom obličeji:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jejej, hodne me to chytlo :] vidis, k cemu vsemu me inspirujej, jo :] a musim rict, ze je to i super zpusob, jak otestovat kosmetiku :]:]:]

      Vymazat
  2. Paráda :) Tyhle líčení mě baví

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji, uz mam vymyslene další a dalsi, tak snad brzy zrealizuji :]

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig