sobota 8. října 2016

Bleší trh? Nová zkušenost!

Pěkný sobotní podvečer,

minulý týden jsem se zúčastnila svého vůbec prvního bazárku - blešáčku. Tedy, abych to uvedla na pravou míru, tak samozřejmě na různých bazarech věci po holkách či na Vinted nabízím (kdyby ne, tak bych brzy měla z bytu skladiště dětského oblečení :-) ), ale vůbec prvně jsem se rozhodla, že zkusím i "face to face" prodej.

Důvod? Moc se mi hlavně líbil nápad holek z města, kde jsem dlouhou dobu bydlela a kam se ráda vracím, že uspořádají bleší trh. Samozřejmě, že nejvíce oblečení a doplňků bylo pro děti, protože právě okolo dětí se vlastně bazárek, který na FB před časem vznikl a díky kterému jsem se o bleším trhu dozvěděla, zejména točí.



A jak to tedy probíhalo?

Asi všem, kdo mne čtete pravidelně, je jasné, že jsem vzala i rovnou nějaké výrobky z mé dílny. Ono jsem si totiž původně říkala, že toho oblečení do klasického bazárku v tu danou chvíli tolik nemám, ale nakonec jsem toho táhla celkově hrozně moc :-)


Poctivá příprava, jak jinak ... :-) 

Ale nenechte se mýlit. Rozhodně, tedy alespoň pro mne, to nebylo o tom jen vydělat. Ani to zas tak dobře nejde, když vidíte, co pěkného nabízejí ostatní :-) Ano, je příjemné něco zpeněžit, ale já jsem byla ráda, že jsem poznala nové fajn lidi, sama nakoupila něco pro holky za super ceny a prostě strávila hezký a netradiční den.



Když jsem viděla tento obchůdek i s prodejním košíkem, navíc v úžasném stavu (nepoškozený, nepoškrábaný a s doplňky) za 300,- , tak jsem jej holkám prostě musela vzít. To jste neviděli tu radost. Ani kuchyňka kdysi tak nepotěšila :-) Inu, holky jsou asi - na rozdíl od maminky, rozené obchodnice a vědí, že začít s praxí se musí brzy :-)



Na hodně svých výrobků jsem vymyslela i docela (tedy alespoň myslím) hodně dobré slevy - znáte to, čím dříve budou mé zásoby hotových výrobků menší, tím více novinek bude ;-) A jelikož mi přišlo pár zpráv s tím, že je škoda, že se bazárek konal v ten daný den, pro některé daleko apod.... rozhodla jsem se, že udělám slevovou akci i na Fleru. Zatím jsem se k novému nastavení ještě nedostala, ale určitě již během pár dní bude. Takže určitě mějte oči na stopkách, budu vás brzy informovat ;-)




Sice se nechystám ve větším podobné bazárky či blešáčky objíždět, to bych časově asi nestíhala (i když přiznávám, že do budoucna uvažuji o nějakých handmade trzích apod, uvidíme...), ale pokud holky uspořádají další kolo tohoto, tak se opět ráda zúčastním! 

A co myslíte, uvidím se tam případně i s někým z vás? ;-) 

SHARE:

2 komentáře

  1. Možná... záleží, v kterém místě naší republiky se budu právě vyskytovat :D Pokud, ale budu mít cestu kolem zastívím se :)

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě, pokud bys měla cestu kolem, tak se zastav. Rádi Tě uvidíme :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig