pondělí 3. října 2016

Čokoládově dobré Bon Bons od Too Faced

Pěkný pondělní večer, krásky,

je mi naprosto jasné, že tento článek nebude pro nikoho překvapením. Možná jste jej čekali jen o něco dříve... :-)  Ano ano, dnes to bude o paletce Bon Bons od Too Faced.




Hodně dlouho jsem nějaký ten výrobek - lépe řečeno paletku, od Too Faced chtěla vyzkoušet. Bylo to hodně podobné jako s Urban Decay. Hodně jsem uvažovala, zda si nějakou pořídit, jakou, kdy.... inu, přeci jen ta pořizovací cena není zrovna zanedbatelná. Když už jsem se rozhodla pro Bon Bons, protože tou barevností se mi líbila nejvíce, tak jsem zase vyčkávala na nějakou vhodnou akci. A ona přišla - dny Marianne. Jak víte, nezůstala jsem při nákupech jen u Bonbóóóna, ale o tom někdy příště :-)

A jaká tedy je? Nezklamala, potěšila, překvapila...?


Nebudu chodit kolem horké kaše - je výborná a raduji se z ní neustále... Ale chápu, že jen toto vám nestačí.

Takže začneme od obalu - kovový na magnet, který vypadá, že by i mohl něco vydržet. Přiznám se, že u něj se trochu bojím poškrábáním (více jak u plastových obalů), jak paletky rovnám v šupleti. Takže si logicky dávám větší pozor. Ale je možné, že vydrží více, než si myslím.

K samotnému obsahu. Stíny jsou opravdu velice dobře pigmentované a s výbornou výdrží. Navíc nepráší.
Co se mi hodně líbí je to, že výrobci mysleli na ty z nás, které rády používají jako podklad či rozjasnění velice světlé stíny - dva ze stínů jsou totiž v větším množství.


Na očích vypadají ty stíny lehce jinak (klasika), ale i tak jsem vám sem na ukázku pár dala na ruku.


Jak už jsem psala, tak tuto paletku jsem si vybrala kvůli barevnému složení. Ano, některé stíny jsou velice podobné těm, které mám již v UD Naked - asi tušíte, že mluvím o Cafe au Lait vs. Sidecar odstínu, ale to vůbec není na škodu (tedy v mém případě), protože to jsou zrovna ty, které využívám poslední dobou nejčastěji na takové to běžné nošení. Schválně jsem volila ale i možnost trochu odvážnějších stínů - například ta růžově fuchsiová (s označením Totally Fetch) je hmmm :-) no krásná!



I po opadnutí euforie z nákupu mohu s čistým svědomím říct, že investice opravdu nelituji a třeba časem ještě sbírku paletek o nějakou další Too Faced doplním. Mimochodem, ona má nejenom název Bon Bons, ale opravdu i voní jako čokoládové bonbóny ;-)



Líčení již znáte sice z Instagramu, ale ať je to vše při jednom na ukázku ;-)



Mrkáníčko s vějířky.... :-) 






Máte nějaké zkušenosti s paletkami Too Faced? Jaká je ta vaše nej - nejoblíbenější, nejchtěnější, nejvysněnější...? :-) 







SHARE:

4 komentáře

  1. Úplně mě zrovna tato paletka neláká. :) Vypadá pěkně, ale přála bych si, aby barvy byly sytější. Nyní šetřím na Urban Decay Naked.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klasickou Naked od UD mám a naprosto chápu, také jsem šetřila a pak se mi naskytla možnost na blogsale. Je úžasná. Ale TF také te%d hodně používám. Prostě miláááášci. Co se sytosti týče, tak asi nejvíc sytější (z paletek, co mám tedy doma) je od Sleeku Candy. To je opravdu divočina krásná! :-)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Je opravdu krásná - jak na pohled, tak při použití :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig