čtvrtek 27. října 2016

Jenny Lane: Voděodolná řasenka

Hezký čtvrtek, krásky,

jak už asi víte, tak řasenky zkouším hodně ráda. Zejména ty značky, které nabízí levnější sortiment. To mám pak obzvlášť radost, pokud narazím na něco "faaaakt" dobrého.

Tentokrát jsem si vzala pod lupu řasenku od Jenny Lane. Co myslíte, jak dopadla?

Řasenka slibuje zhušťující a prodlužující efekt. Zároveň má být voděodolná. To je vše, co si můžete přečíst přímo na obalu. Jenže realita je bohužel trochu jiná...



...nejprve začnu kartáčkem. Má víceméně klasický zužující se tvar a střední velikost. Velice dobře se mi s ním pracuje. 

Po otevření má řasenka zvláštní (řekla bych až specifickou) vůni - ano tak nějak automaticky očichávám veškerou kosmetiku. I to je "to", co rozhoduje, zda v mém kosmetickém šuplíku zůstane. Mne vyloženě nevadí, ale že by se mi zas až tak líbila, to ne. 


A teď tedy k samotnému obsahu "v akci". Musím bohužel říct, že žádné zhuštění ani extra prodloužení se opravdu nekonalo. I po 3 nanesení je výsledek řekněme přirozený. Pro někoho, kdo se příliš nelíčí, tak věřím, že bude v pořádku, ale za mne určitě nesplňuje to, co slibuje. 

Voděodolnost jsem vyzkoušela jen zběžně (neměla jsem možnost jít s ní do bazénu :-) ), ale ano, drží opravdu dobře. To zase ano. I odlíčení není zrovna lehké.

Jako plus je i to, že se ani po celém dnu nedrolila.




Sečteno podtrženo - pokud máte rádi přirozený vzhled a chcete třeba jen ztmavit světlé řasy, pak ano, ale za mne bohužel neprošla. Žádný wow efekt se tentokrát nekonal...


Už jste ji vyzkoušeli? Co na ni říkáte? 


SHARE:

2 komentáře

  1. Já testovala tuto řasenku v nevoděodolné verzi a taky jsem z ní nebyla nadšená... A mně navíc tedy vadila i ta její "vůně" :D

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám na Tvůj článek a docela jsme se hezky shodly :-) Já mám ráda právě "mrkačky", ale ne poslepované - klasika, co chceme asi každý ;.)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig