pondělí 24. října 2016

Norma: Minerální tvářenka

Pěkné pondělí, krásky,

řekla bych, že při tom chladném a lehce větrném počasí stačí být venku opravdu chviličku a hned máte tvářičky jako růžičky. Ale zase neuškodí tomu trochu pomoci, co říkáte?

Pokud také máte rády "zdravá líčka", tak směle pokračujte ve čtení...




Opět se jedná o kousek, který jsem si mohla vybrat díky spolupráci s Kosmetikou Norma. Při výběru kosmetiky jsem sáhla právě po pár kouscích vyloženě od Normy (nebudu lhát, byla jsem hodně zvědavá, protože do té doby jsem nic z jejich výroby nevyzkoušela), a tak toto nebude poslední, co vám časem ještě ukáži :-)

Ale zpět k tvářence. Jedná se o odstín 01 a označila bych jej jako tmavší cihlovou. Již na první pohled je velice hezký a řekla bych, že i svým způsobem podzimní.


Mám hodně ráda výrobky (nejenom tvářenky, ale i pudry, rozjasňovače apod.), které mají nějakým způsobem zdobený povrch. Jsou pak třeba nejen dobrá při použití, ale i pěkná na pohled. Problém trochu je, že je mi pak až líto do nich ten štětec zabořit :-) 

Stejně tak je to u této tvářenky, která má vylisovaný velice zajímavý znak (snad trochu keltský apod. - záleží na představivosti). 


Rozhodně se ale nemusíte bát, že byste ji prvním přetřením poškodili - ani druhým, třetím... Je totiž opravdu hodně - ale tedy vážně hodně, pigmentovaná.

Pokud nechcete mít nějak výrazně barevné tváře, tak stačí štětcem lehce na tvářenku "ťupnout" a do tváře pěkně zapracovat.


Co vás může trochu zarazit - přiznám se, že mě to prvně při pohledu trochu napadlo, je, že je opravdu malinká - 13g. Zhruba jako běžné monostíny. Ale právě díky výborné pigmentaci si myslím, že i toto balení vám vydrží hodně dlouho. 

Mimochodem - on i ten obal připomíná stíny na oči, že?  :-)  Je klasický plastový s průhledným víčkem, a tak nedoporučuji hrubší zacházení, protože na mne nepůsobí tak, že by jej přežil bez úhony. 



A je mi jasné, že vás bude také zajímat výdrž. No když už ji chválím, tak nebudu přestávat - celý den nebyl problém a nemusela jsem ji doupravovat. Já jsem hodně spokojená! :-) 


Mám ráda lehce zvýrazněné tváře, ale ne nic přehnaného. S touto tvářenkou musíte pracovat opatrněji, ale výsledek stojí za to. Samozřejmě, pokud máte radši výraznější líčení, stačí se nedržet tak "zkrátka" :-) 


Pokud se vám tvářenka líbí, tak koukněte ZDE. Odstínů mají více, takže určitě vyberete a cena je také super!  Já tímto velice děkuji Kosmetice Norma za zaslání!

Už jste vyzkoušeli od značky Norma nějaké výrobky? Já teď ještě testuji stíny, ale o tom zase někdy příště :-) 

SHARE:

4 komentáře

  1. Zdeni, mám doma téměř totožnou tvářenku od značky Regina i vč. reliéfu :) a také spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je fajn. Přiznám se, že od Reginy jsem snad nic ani zatím nevyzkoušela. Já mám velikou radost, že kolikrát (alespoň pro mě) téměř neznámé značky jsou výborné a cenově opravdu dostupné! :-)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Také se mi noc líbí, je to zase trochu něco jinačího 😉👍

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig