pondělí 31. října 2016

Norma a Solange - má nová "moníčka"

Hezký večer, krásky,

čím dál tím víc se od nude stínů přesouvám k barvičkám. Sice žádná divočina, ale pro mne posun. Asi na mne doléhá barevnost podzimu...

Tentokrát mám pro vás ukázku tří nových mono stínů, které mám v make-up šuplíčku díky balíčku od Norma Zlín. Tímto velice děkuji za zaslání.

Jste zvědaví? No tak se do toho dáme...:-)


Stíny jsou přímo od Normy a mají označení Norma Natural Mono Terracota a Norma Natural Mono Terracota Solange. Všechny tři jsou zapékané.

Jak vidíte na obrázcích, tak mají klasické plastové "zaklapávací" balení. Jednoduché, které nenadchne, ale také neurazí. 




Při výběru stínů do recenze jsem si jimi již v mysli "malovala", a tak jsem chtěla jeden světlý rozjasňující. jeden tmavší do fialova a hodně jsem váhala nad tím třetím. Moc se mi líbila perleťová růžová, ale říkala jsem si, aby nebyla až moc cukrová. No, zkusila jsem to :-)



Jak vidíte na ruce, tak právě ten hodně uvažovaný růžový má bohužel nejslabší pigmentaci. Opravdu moc škoda, protože v reálu v balení je to nádherná barva.





A jaké jsou stíny vlastně v akci? 
Začnu kladně - na očích (používám tedy vždy bázi) vydrží bez výrazné změny celý den, což je super, odstíny jsou nádherné a velice dobře se nanáší. Ale na tu práci s nimi navazuje i bohužel jedno negativum - vcelku práší a opravdu hodně záleží na tom, jaký štětec zvolíte - mne na tyto stíny nejvíce vyhovuje tvrdší štětec, kterým je do oka "vťupkám". Tím se ta prašnost o dost zmenší. 


Jak vidíte na fotce výše, tak ta růžová není skoro vidět.


Jen samotná perleťové bílá a k tomu barevná linka? Proč by ne!


Celkově stíny nejsou špatné, ale chce to trochu práce při jejich nanášení. Odměnou vám je ale pak super výdrž. Nebudu lhát, jsou i lepší stíny a ta růžová mne hodně zklamala, ale zas v poměru s cenou a kvalitou výdrže jsou docela fajn.

Už jste stíny od tohoto výrobce vyzkoušeli? Co na ně říkáte?

SHARE:

2 komentáře

  1. Moooc skoda te ruzove, takovy originalni odstin. Odlesky maji hezke, pro nekohi, kdo nenosi mega vyrazne liceni, ale chce si vyhrat, jsou fajn. Dekuji za recenzi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě. Ona (hlavně na živo) je proste nadherná. Hrozná škoda... A nemáš zač, já moc děkuji za komentář ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig