čtvrtek 6. října 2016

Podzimničky začínají

Pěkný večer, soutěživci,

už pár dní tu máme podzim a na počasí je to již opravdu znát. Já si říkala, že bych asi nemusela opouštět zvyklost ohledně pravidelně nepravidelných letních soutěží, kdy jste mezi možnými výhrami našli také něco z mé dílny.

Co vy na to?





No, budu doufat, že se vám tenhle typ soutěží líbí (komu ne, tak ho soutěžit nenutím :-) ) a naváži dle ročního období. Je podzim, takže budou podzimničky :-)

Protože v posledních dnech jsem jako novinku vyráběla čelenkovníky, řekla jsem si, že i do soutěže jeden dám. No a aby maminky nemusely závidět svým dcerkám fintilkám, tak jsem si řekla, že i jim něco malinko přidám. Na podzim se například hodí nová rtěnka, co říkáte, dámy? :-) A pak tedy pár vzorečků, to už jen tak na doplnění... :-)



Takže dcerko - mamko soutěž může začít a já vám (spíše jen tak už ze zvyku) dám pár pravidel pro pořádek:

1. Sledujte můj blog - Facebook,. Instagram G+ - za každé sledování máte "bod" (myšleno, že můžete přidat tím více komentářů, respektive můžete vše napsat klidně i jen do jednoho komentáře a já už to přeberu )

2. Napište mi, bez čeho si podzim neumíte představit - může to být opravdu cokoli, od oblečení až po nějakou událost (já třeba nikdy nevynechám Velkou Pardubickou .. :-) )

Soutěž končí v neděli 16/10/2016. Vyhlášení den dva poté - budu ráda, když se mi v případě výhry ozvete samotní, ale samozřejmě, zanecháte - li kontakt, napíši také ;-)

Hodně štěstí!



SHARE:

24 komentářů

  1. 1. sleduji tě pravidelně každý den. Samotný blog, ale i FB a IG.
    2. podzim si nedokážu představit bez: Velké Pardubické; posvícení ať už Břevnovské nebo v Tuchlovicích; bez slunných dní, kdy vyniknou krásně zbarvené listy na stromech a keřích; bez burčáku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1G+,2FB,3Insta - vidíš, na burčák bych pomalu zapomněla :-) ten já také mohu... ;-)

      Vymazat
  2. Sleduji pres instagram,a na podzimu mám nejradši svíčky,tu atmsferu,ze mužů být zalezlá doma a číst si :-) natty101@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 4.Insta - svíčky já ráda pálím celoročně, ale je pravda, že s tím "horším" počasím je to takové příjemnější nebo jak to říct :-)

      Vymazat
  3. Ahoj Zdeni :)
    sleduji pres FB, Instagram a rada ctu tvuj blog :)
    Ja konak od mala sleduji Velkou Pardubickou, to proste musi byt! Ach burcak, nejradsi cerveny ten ja bych si dala :) ale o nem si musim dat zdat do pristiho roku. Vsak cemu jsem prisla na chut je sbirani prirodnin. Vytvorit si doma dekoraci stejne jako ty. Dnes dceri jsem sbirala do skoly :) a podzim miluji pro babi leto,ovsem tomu uz odzvonilo :(
    Krasny den preji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 5.FB, 6Insta- Jsem ráda, když vidím, že na tu VP nekoukám sama. Přijde mi, že poslední roky se o ní tolik nemluví a je mi to až líto.... Taky musím ještě nějakou tu podzimní výzdobičku pořešit. Nějak jsem to nestihla, tak abych už nedělala rovnou zimní :-)

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Instagram macu.k
    macu@seznam.cz
    Každý podzim musí proběhnout sbírání kaštanů (ty pak v zimě vozí děti s taťkou do lesa zvířátkům) a já miluju čerstvé oříšky, takže vlašáky a lískové, mňam :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 7. Insta - jako malá jsem také ve velkém sbírala kaštánky. Teď mám v okolí jen pár stromů a třeba loni jsem byla ráda, že alespoň pár kousků jsme s holkami našly na zvířátka, jak to bylo vybrané. Jojooo, oříšky ty já také mohu :-)

      Vymazat
  6. Facebook Markéta Králová
    macu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Facebook: Eliška Vrbová
    Instagram: eliskavrbova
    Podzim si neumím představit bez mého svátku, který mám 5. října a s tím většinou přichází i nějaké oslavy :)
    mail: vrbova.eliska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 9. FB, 10. Insta - No vidíš, to je ten podzim hnedky veselejší :-) Dodatečně vše nejlepší k svátku!

      Vymazat
  8. Ahoj Zdenulko...

    Tak ja za sebe musim rici, ze zadny podzim letos neni.. Uz mam vytazene zimni boty i bundu... A kdyby bylo o 3 stupne mene, tak beru i cepici...

    Letos je to takove volnejsi u nas.. Neplanuji letos zadnou podzimni dekoraci, jen si koupim novou aromalampu... A nakoupim nove vune aroma-olejicku... Nekdo mi doporucil bajecnou stranku, tak hodlam zaivestovat a naobjednavat si ke svoji oblibene levandulce i vuni vypraneho pradla, nebo detskou vuni... Proste takove to, co nam dela domov domovem..

    Cetla jsem i prispevky nade mnou a musim se priznat, ze Velka Pardubicka jde uplne me..Nevidela jsem za svych 33 let ani jednu...

    Tentokrat se zucastnim..Jelikoz nase male neterinky celenky maji, takze by jim to udelalo radost...

    No a jako vzdy..
    GFC: Ve Mu
    v.e.r.d.a@centrum.cz

    PS: Ve 37 tvorivem tydnu je sedo-ruzova (se srdickama) proste genialni... Vis, ze tohle je moje kombinace... A opravdu se ti povedla..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 11.GFC - Vážně? Já ještě pořád jedu na letním šatníku doplněným o sáčko :-) ale je pravda, že po tomto víkendu už asi vytáhnu teplejší kousky :-)
      Já mám dneska svíčkový den, tak budu určitě ráda za tip na ten obchod, co píšeš ;-)

      Moc děkuji za pochvalu té kabelky :-) jsem ráda, že se líbí, kdyby náhodou, tak je na fleru stále volna ;-)

      Vymazat
    2. http://www.deco-style.cz/vonne-esence-DODIE-S-c5_3_2.htm

      Zkus kouknout....Ceny jsou naprosto genialni...

      Vis co, zvazuji tu kabelku, zkusim panu domacimu nadhodit, jestli si nezaslouzim pod stromecek prece alespon jeden darek...
      Letos jsem pry velmi zlobila, takze pry pod stromeckem najdu leda tak nic :-D

      Ja uz mam letni zazimovane..Vcera jsem sla k volbam seriozne v zimni bunde a vysokych botickach.. A to to mam asi 2 minuty pres cestu..

      Vymazat
    3. Moc děkuji za tip :-)
      Tak kabelky už jsou téměř vyprodané, takže brzy zase vyrobím nové. To do Vánoc třeba stihnete něco vybrat ;-)

      Vymazat
  9. Ahoj, já si podzim nemůžu představit bez balzánu na rty. Vlastně si asi celý rok nemůžu představit bez balzámu na rty, ale na podzim obzvlášť. První nachlazení a ucpaný nos, přitom mé rty opravdu trpí. Proto na balzámy nedám dopustit a v každě kabelce alespoň dva mám:) jinak sleduji tady a instagram:) kaluzovanatali@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 12.G+, 13. Insta - S těmi balzámy to naprosto chápu, také mám všude nějaké. A celoročně :-) Mě třeba i při nachlazení, kdy mám pocit, že mám seschlé nejen rty, ale i obličej, pomáhá si přestříkat obličej termální vodou - to jen takový tip ;-)

      Vymazat
  10. Achuuj:-) takze sleduju te proste vsude :D G+, FB, insta :D joo proste jsem stalker :D

    Jinak podzim jsou pro me barevne listy, zviratka z kastanu, hrnek horkeho caje a zapalene svicky :-)))
    Vsak vis jak tvorime, takze pro me je podzim celkove hodne inspirativni :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 14 G+, 15 FB, 16 Insta Takže jsi vlastně má soukromá stíhačka, což? :-) U nás to tvoření je také na denním pořádku, takže chápu :-)

      Vymazat
    2. tak to je fajn, mit soukromou stihacku neee :-D kdo to muze rict :D jako dopravni letadlo nejsem :D ale stihacka taky dobra :D

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář, Vaše data zpracovávám v souladu s GDPR.

Blogger templates by pipdig